Çözüldü Euro Rom'a gectım cok pişmanım

baypipo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
7
sorunumu hallettım arkadaşlar forumdan bır arkadaş yardımcı oldu sagolsun bir ayar cektırdı ekran arayüzü felan memnun kaldım teşekkurler yinede

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Hiç kullanmadım Eu romdan farkı ne var ?
eu rom beğenen çok ama şuanlık en stabili bence ki kullanılmayan gereksiz uygulamalar yok. Sesli aramada kayıttan tut bayanlar için regl dönem takibine.. Adım sayarına niceleri var bence çok güzel globali bekliyorum denemede keyif almazsam revos ile devam edeceğim. redmi not 8 için satabıl miui 12 beklıyorum cıksın hemen denıycem ...

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Geçmiş olsun... baypipo Konuyu Düzenle sekmesinden Soru Önekini Çözüldü olarak değiştiriniz.

Hazirandan önce bizim iş yaş gibi duruyor hocam.
eu rom beğenen çok ama şuanlık en stabili bence ki kullanılmayan gereksiz uygulamalar yok. Sesli aramada kayıttan tut bayanlar için regl dönem takibine.. Adım sayarına niceleri var bence çok güzel globali bekliyorum denemede keyif almazsam revos ile devam edeceğim. redmi not 8 için satabıl miui 12 beklıyorum cıksın hemen denıycem ...

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Geçmiş olsun... baypipo Konuyu Düzenle sekmesinden Soru Önekini Çözüldü olarak değiştiriniz.

Hazirandan önce bizim iş yaş gibi duruyor hocam.

Siz eu 'cusunuz farkındayım hocam lakin revos gibi efsane yazılımı ben ilk kez keşfettim.Kuzenim telefoncu sana en iyi yazılımı kurcam dedi adam bana 11.0.3 kurdu şuan bilse telefonun içinden geçiyorum herşeyi danışarak araştırarak öğrendim. Telefon vercek yazılım at diye :) not 8 efsane telefon cidden xiomi telefonlarına hayran kaldım.Eu gelsin sırf sizin ilginizden dolayı farklılık nedir bir süre onuda deneyecegım ama global versıyon bırdaha denemem cıdden kasıyormuş..

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Ben de bir kere custom romun tadına baktım, bir daha ben de globale dönmem hocam.
RN8 gerçekten çok güzel bir telefon, değerlendirilince gerek yazılım gerek ses kalitesi gerek kamera olunca çok sağlam işler çıkartılıyor. EUyu sevmemin nedeni hem rahat hem de alıştığımız tarzda MIUI tasarımı olması. Şimdi Miroom deniyorum, onu da beğendim. Fakat MIUI 12 çıktığında şüphesiz dönüşüm EU beta olacaktır. Revosta güzel duyumların yanında bazı port romlarında Always on display kullanımında telefonda "piksel yanığı" meydana getirmesinden dolayı RevOs'a biraz çekimserim.

Anneme de RN8 aldım, bl açtırıp imei attırana kadar MIUI global 11.0.3 de kalmaya devam edecek. Onun için fazlasıyla yeterli.
Sana bir rom atacağım telefon fişek olacak diyorum, "tiktok gider atma" diyor :))))

Siz eu 'cusunuz farkındayım hocam lakin revos gibi efsane yazılımı ben ilk kez keşfettim.Kuzenim telefoncu sana en iyi yazılımı kurcam dedi adam bana 11.0.3 kurdu şuan bilse telefonun içinden geçiyorum herşeyi danışarak araştırarak öğrendim. Telefon vercek yazılım at diye :) not 8 efsane telefon cidden xiomi telefonlarına hayran kaldım.Eu gelsin sırf sizin ilginizden dolayı farklılık nedir bir süre onuda deneyecegım ama global versıyon bırdaha denemem cıdden kasıyormuş..

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Arkadaşlar daha onceden global rom kullanıyordum euro roma gecmemin sebebi format attıgım sim kart okumamasıydı yani euro rom'da boyle bır şey olmadıgı ve cok uğrastırmadıgını soyledıler bende euro roma gectım gecmez olaydım arayuzunu hıc beğenmedım tavsiye edebılecegınız rom var mı yada tekrardan global rom'a gecmelımıyım ?
OxygenOS kullanın bildirimleri ve Animasyonları çok iyi

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Ben de bir kere custom romun tadına baktım, bir daha ben de globale dönmem hocam.
RN8 gerçekten çok güzel bir telefon, değerlendirilince gerek yazılım gerek ses kalitesi gerek kamera olunca çok sağlam işler çıkartılıyor. EUyu sevmemin nedeni hem rahat hem de alıştığımız tarzda MIUI tasarımı olması. Şimdi Miroom deniyorum, onu da beğendim. Fakat MIUI 12 çıktığında şüphesiz dönüşüm EU beta olacaktır. Revosta güzel duyumların yanında bazı port romlarında Always on display kullanımında telefonda "piksel yanığı" meydana getirmesinden dolayı RevOs'a biraz çekimserim.

Anneme de RN8 aldım, bl açtırıp imei attırana kadar MIUI global 11.0.3 de kalmaya devam edecek. Onun için fazlasıyla yeterli.
Sana bir rom atacağım telefon fişek olacak diyorum, "tiktok gider atma" diyor :))))
hocam siz kadar deneyimli değilim önerilerinize açığım.. yalnız duydugum su kuzen demıstı ekran 200 tl o yuzden korkum yok :) herseyı deneyebılırım ben sehrin en saglam tamırcısının yıgenı oldugumdan ve gelıs fıyatına bana yaptıgından korkusuzum o yuzden herseyı denıyorum ogrenıyorumda :) korkusu olan ınsan sabıt kalır merak yoksa zten sormaya devam eder derler...

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Şebeke olarak sorun yaşamasam da Bluetooth ve özellikle Kamera problemi çözülene kadar OxygenOs benim için veto yemiştir. Sayesinde alacağım Bluetooth kulaklıktan oluyordum, rom değiştirmek (eu betaya geçmek) aklıma gelmeseydi aynı şekilde devam edecekti.
OxygenOS kullanın bildirimleri ve Animasyonları çok iyi

Üst Alt