Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben önce RN8'de AOSP deneyimleyeceğim. Daha önce bir çok farklı cihazda AOSP kullandım çünkü. 10 saat bile yeterli aktif kullanımda. Olurda beğenmezsem şu an EU Beta indiriyorum. Şayet EU beta yüklersem de ne var ne yok silerim romdan. MIUI çöp yazılımla dolu her firmada olduğu gibi.
Şöyle söyliyeyim cihaz alet her neyse o bana aitse benim cihazımda reklam olamaz yoksa satarım atarım.
Hiçbir şekilde hiçbir yerde bilgisayarımda cihazlarımda tabletimde arabamda akıllı kettle ımda bile reklam yok olamaz da izin vermem.
İyi bir araştırma ile reklamlardan ömür boyu kurtulabilirsiniz inanıyorum size hocam.
Aralarında mekik dokuduğum 2 adet rom var; ilki Xiaomi.eu beta her zaman, ikincisi ise Evolution X. Tercih size kalmış.
xs max kullaniyorum normalde
3 4 haftadir xiaomi kullanicisiyim daha cok yedek telim 2 ci hattim takili oyun nette gezme vs aosp bence geeek yok ozaman gider o aosp rom tabanli cihaz alirdim stabil stock beta stock eu stabil denedim.suann miumix rom kendi kerneli ile 10saat sot ekran suresi aliuorum
xs max kullaniyorum normalde
3 4 haftadir xiaomi kullanicisiyim daha cok yedek telim 2 ci hattim takili oyun nette gezme vs aosp bence geeek yok ozaman gider o aosp rom tabanli cihaz alirdim stabil stock beta stock eu stabil denedim.suann miumix rom kendi kerneli ile 10saat sot ekran suresi aliuorum
Hocam MIUI hantal ve Xioami cihazlarında ki programlar bana göre gereksiz. Güvenlik, Temizleyici, Share Me, Mi Video v.s. Bunları ben kullanmıyorum. O zaman ne diye cihazımda duruyor ki? Yer kaplıyor arkada çalışıyor. AOSP benim gibi kullanıcılar için birebir bence. Herkesin ihtiyaçları farklı. Mesela ben AOSP Android 11 kullandıktan sonra niye gider EU Stabil yüklerim rom stabil değilse. Saçma sapan bug karşıma çıkarsa. Arrow OS 11'de Hızlı Şarj çalışmıyor şu an mesela. Öyle düşünün.
Hocam hangi AOSP kullanıyor arkadaşınız? 17-18 ekran süresi mi alıyor? Yoksa 17-18 saate mi şarj oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam MIUI hantal ve Xioami cihazlarında ki programlar bana göre gereksiz. Güvenlik, Temizleyici, Share Me, Mi Video v.s. Bunları ben kullanmıyorum. O zaman ne diye cihazımda duruyor ki? Yer kaplıyor arkada çalışıyor. AOSP benim gibi kullanıcılar için birebir bence. Herkesin ihtiyaçları farklı. Mesela ben AOSP Android 11 kullandıktan sonra niye gider EU Stabil yüklerim rom stabil değilse. Saçma sapan bug karşıma çıkarsa. Arrow OS 11'de Hızlı Şarj çalışmıyor şu an mesela. Öyle düşünün.
cunku baska bir cihaza ait ozellikleri olan rom kullaniyosunuz bence aosp tabanli rom icin xiaomi almaua gerek yoktu oneplus falan daha mantikli olurdu
Hocam hangi AOSP kullanıyor arkadaşınız? 17-18 ekran süresi mi alıyor? Yoksa 17-18 saate mi şarj oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
17-18 ekran süresini blissrom ile alıyordu ve 45 dakikada %100 şarj oluyor hocam. Şu anda 11 saat 30 dakika ekran süresi alıyor. "Pixel Extended + rave kernel + fde.ai (paid sürüm)" kullanıyor.
17-18 ekran süresini blissrom ile alıyordu ve 45 dakikada %100 şarj oluyor hocam. Şu anda 11 saat 30 dakika ekran süresi alıyor. "Pixel Extended + rave kernel + fde.ai (paid sürüm)" kullanıyor.
Bende de mi 10t var garantili. Bu saydığınız romlarda zil sesi ile bildirim sesi düzeylerini ayrı ayrı ayarlayabilme imkanı ve adaptif 144hz yerine sürekli sabit 144 hz'e ayarlayabilme imkanı var mı? Ben bu ayarları globalde yapamadığım için kilidi açıp geçmek istiyorum. Ancak hangi romlarda bu mümkün tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim.
cunku baska bir cihaza ait ozellikleri olan rom kullaniyosunuz bence aosp tabanli rom icin xiaomi almaua gerek yoktu oneplus falan daha mantikli olurdu
Hocam Xiaomi'nin kendi romundan bıktığım için AOSP geçmek istiyorum zaten. Daha önce farklı cihazlarda çok kullandım. Hafif, sade ve performanslı. MIUI bana göre çok hantal ve gereksiz özelliklerle dolu. Çoğunu kullanmıyorum bile. OnePlus'un SAR değerleri çok fazla.