Soru Eu Stabil Rom Çağrı Engelleme

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Üstatlar merhaba,

Bugünde farklı konularla karşınızdayım. Bugün ana eu rom konusunda da yazmıştım. Deneme amaçlı yaptığımda farkettim. Bir no yu engellediğinizde karşı taraf arama yaptığında hata raporu çıkıyor. Sonrasında arama devam ettiğinde engellendi bilgisini veriyor. Yada ilk engellediğinizde numara sizi ararsa engellenmemiş şekilde normal şekilde çağrı bırakabiliyor. Ama ikinci arayışında hata raporu çıkıyor. Sonrasında normal bildirim olarak geliyor. Evet temalarda da bazı yüklediğim temaların anasayfa özelliğindeki bildirim şeklini kullandırtmıyordu. Yani bildirim kare şeklindeyse stock bir şekilde yuvarlak ve turuncu gösteriyordu. Bende bugün format data yaptım ve tekrar kurdum ama maalesef her iki konu içinde değişen bir şey olmadı.

Bu durumda başka önerileriniz olur mu? Yada aynı sorunu yaşayan varsa ve çözdüyse sorunu yardımcı olursanız sevinirim. Normalde eu stabili çok sevdim ama global stabilde karşılaşmadım 2 durumda da bu romda sıkıntı oldu.

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Eu kararlı 10.2 kullanıyorum. Bahsettiğiniz sorunlar yok bende. Normal

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende 10.3 kullanıyorum. Ama dediğim gibi format data yapsam bile böyle bir takım sorunlarla karşılaştım. Artık yeni güncellemeyle belki düzelir.

Oyla:
Üst Alt