- Adım
- Berkant
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Meslek
- Mekatronik Teknike
- Konular
- 6
hocam dahili hazfızayı silmezseniz hiçbirşey olmaz.Benim merak ettiğim konu 4 wipe yapinca cihaz hafızasına attığımız rom dosyası da silinmiyor mu siliniyor diye tahmin ediyorum sistemide wipe yaptığımız için telefon açılmayacak büyük ihtimal rom dosyasını nasıl tekrar telefona atacağım
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam dahili hazfızayı silmezseniz hiçbirşey olmaz.
Hocam 4 wipe;sistem-data-cache-dalvik art....integral storage ye dokunmayacaksın,o telin dahili hafızasıBenim merak ettiğim konu 4 wipe yapinca cihaz hafızasına attığımız rom dosyası da silinmiyor mu siliniyor diye tahmin ediyorum sistemide wipe yaptığımız için telefon açılmayacak büyük ihtimal rom dosyasını nasıl tekrar telefona atacağım
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş global değil bu dimi yeni xiaomi kullanıyorum da eu derken avrupa çıkmış heraldeBugün itibariyle,
- Mi5
- Mi6
- Note 5 pro
- Mix2
- Note3
Cihazlarına miui10 eu stabil yayınlandı. Var mı geçip kullanan, sıkıntı vb. Yaşayan?
bu custom rom hocam lütfen dikkatli yorumları okursanız kafanızdaki soruları çözebilirsinizKardeş global değil bu dimi yeni xiaomi kullanıyorum da eu derken avrupa çıkmış heralde
Temiz kurulum için 4 wipe yeter ama daha temiz olsun diyorsan format data yapman gerek.format data telini silip süpürür.tekrar twrp den yükleme yapmak için teli pc ye bağlayıp romu telin hafızasına atıp sonra twrp den flaşlamak gerektemiz kurulum icin hangi wipelari yapmaliyiz?
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temiz kurulum için 4 wipe yeter ama daha temiz olsun diyorsan format data yapman gerek.format data telini silip süpürür.tekrar twrp den yükleme yapmak için teli pc ye bağlayıp romu telin hafızasına atıp sonra twrp den flaşlamak gerek
Twrp ekranında görüyor hocam. Onu siz dert etmeyin. Twrp olması yeterli, twrp yoksa okumaz pc, son çare fastboot olur o durumda da.iyi de icinde sistem yuklu olmadan nasil gorecej pc teli?
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi