Yardım Eu stabil den eu betaya gecis

Cimbombommm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi9t pro
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu stabil V11.0.8.0
Telefon Modeli
Mi9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar mi9t pro eu stabil miui 11 yüklü eu beta miui 12 ye gecmek istiyorum veri kaybi olmadan mümkünmüdür acaba?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Anladim sizi hocam yani miui 12 icin stabile gelmesini bekleyeceğim veri kaybi olmadan gecebilmek icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki şoyle yapsam olurmu miui11 en son beta olan surumune gecip sonra beta uzerinden miui 12 gecsem olurmu format dataya gerek kalmadan?
Kullandığınız sürüme göre değişiklik gösterebilir deneyin hocam,eğer olmazsa şöyle yapın mevcut romu da indirin,yükleyeceğiniz romu da twrp açıp wipe system dalvik cache yapıp romu flaşlayın eğer açılmaz ve twrp ekranına atarsa tekrar wipe system cache dalvik yapıp eski romunuzu kurun veri kaybı olmadan açılır telefon

Oyla:

Cimbombommm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi9t pro
Konular
13
Kullandığınız sürüme göre değişiklik gösterebilir deneyin hocam,eğer olmazsa şöyle yapın mevcut romu da indirin,yükleyeceğiniz romu da twrp açıp wipe system dalvik cache yapıp romu flaşlayın eğer açılmaz ve twrp ekranına atarsa tekrar wipe system cache dalvik yapıp eski romunuzu kurun veri kaybı olmadan açılır telefon
Tamam hocam çok çok sağolun tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin.

Oyla:

Dirsehan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dirsehantr
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
10
ben stabil mi5s 8.5.6.0dan 9.1.2Ye format data yapmadan geçtim ayrıca android yükseltmesi mevcuttu şuan için bir sorun yok

Oyla:

Cimbombommm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi9t pro
Konular
13
ben stabil mi5s 8.5.6.0dan 9.1.2Ye format data yapmadan geçtim ayrıca android yükseltmesi mevcuttu şuan için bir sorun yok
Hocam sizinki betadan betaya geciş olmus ama benim dedigim ayri stabilden betaya gecis

Oyla:
Üst Alt