Yardım EU Rom'dan Global Rom'a Dönmek?

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Stable 10.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar EU Romda whatsappda inanılmaz bir pil sıkıntısı yaşıyorum. Oyun oynar gibi pil tüketiyor. Başka hiç bir uygulama yapmıyor. Ek olarak kulaklıktan gelen seste düşme var. Size sorum şudur; Global Stabil roma twrp üzerinden dönüş yapabilir miyim? Yani romu indirip twrp'den flashlamak mümkün mü? Mümkün ise global stabil romu nereden indirebilirim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Kullanım istatistikleri o şekilde işlemiyor. Sizin full şarjınızdan itibaren o uygulamanın harcadığı tüketimi gösteriyor. Oyunda 1 saat geçirmiş olabilirsiniz, ama en sık kullandığınız uygulama wp'dir o yüzden o üstte olur.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam söylemek istediğim şey şu; bu telefonu 3 aydır kullanıyorum ve sadece EU Rom'dan sonra WhatsApp'ın en üstte olduğu ortaya çıkmaya başladı. İnstagramı vs. çok daha fazla kullanıyorum normalde. Aynı zamanda; kiz arkadaşımın yanındayken WhatsApp'a hiç girmemiştim o gün eu romun ilk günüydü. Bu şekilde bir sorun yoktu. Ne zamanki 1 saat ekran süresini WhatsApp'a harcasam şarjı su gibi içiyor. Yarın bi silip tekrar yukleyeyim olmadı telefonu sıfırlarım. Twrp üzerinden romu silmeden hard reset nasıl atabilirim sırasıyla yazabilir misiniz?

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocam söylemek istediğim şey şu; bu telefonu 3 aydır kullanıyorum ve sadece EU Rom'dan sonra WhatsApp'ın en üstte olduğu ortaya çıkmaya başladı. İnstagramı vs. çok daha fazla kullanıyorum normalde. Aynı zamanda; kiz arkadaşımın yanındayken WhatsApp'a hiç girmemiştim o gün eu romun ilk günüydü. Bu şekilde bir sorun yoktu. Ne zamanki 1 saat ekran süresini WhatsApp'a harcasam şarjı su gibi içiyor. Yarın bi silip tekrar yukleyeyim olmadı telefonu sıfırlarım. Twrp üzerinden romu silmeden hard reset nasıl atabilirim sırasıyla yazabilir misiniz?
Sistem ve dahili hafıza hariç diğerlerini wipe yapmanız yeterli. Bunları yapmak yerine romu baştan flaşlamanız daha mantıklı olabilir.

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Sistem ve dahili hafıza hariç diğerlerini wipe yapmanız yeterli. Bunları yapmak yerine romu baştan flaşlamanız daha mantıklı olabilir.

En iyisi sd karta romu atıp sd kart hariç her şeyi wipe yapmak o halde. Yarın bir deneyeyim gerçekten can sıkıcı olmaya başladı çünkü.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
En iyisi sd karta romu atıp sd kart hariç her şeyi wipe yapmak o halde. Yarın bir deneyeyim gerçekten can sıkıcı olmaya başladı çünkü.
O şekilde yapmanız daha iyi olacaktır.

Oyla:
Üst Alt