Yardım EU Rom'dan Global Rom'a Dönmek?

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Stable 10.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar EU Romda whatsappda inanılmaz bir pil sıkıntısı yaşıyorum. Oyun oynar gibi pil tüketiyor. Başka hiç bir uygulama yapmıyor. Ek olarak kulaklıktan gelen seste düşme var. Size sorum şudur; Global Stabil roma twrp üzerinden dönüş yapabilir miyim? Yani romu indirip twrp'den flashlamak mümkün mü? Mümkün ise global stabil romu nereden indirebilirim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mammedoffs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymur
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Bu siteden telefonuna uygun romu bulup zip dosyası olarak indirebilirsin..

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu siteden telefonuna uygun romu bulup zip dosyası olarak indirebilirsin..
Hocam twrp'den flashlayabilir miyim? Ek olarak twrp menüsünde cihaz hafızası dahil her yeri sifirlarsam (temiz kurulum için), twrp menüsü silinir mi?

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Twrp'den yükleme yapabilirsiniz. Her yeri wipe'lamanız twrp silinmesine sebep olmaz fakat dahiliyi sıfırlayın, romu kurduktan sonra format data yapıp reboot edin cihazı. Fakat stock rom kurulumu twrp'yi silecektir.

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Twrp'den yükleme yapabilirsiniz. Her yeri wipe'lamanız twrp silinmesine sebep olmaz fakat dahiliyi sıfırlayın, romu kurduktan sonra format data yapıp reboot edin cihazı. Fakat stock rom kurulumu twrp'yi silecektir.
Hocam bunun bir açıklaması var mı sadece bu nedenden dönmek istiyorum. 1 saat 30 dakika pubg oynamak, 1 saat 23 dakika whatsapp kullanmaktan daha az şarj yedi. Whatsapp neden bu kadar şarj yiyor olabilir?

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocam bunun bir açıklaması var mı sadece bu nedenden dönmek istiyorum. 1 saat 30 dakika pubg oynamak, 1 saat 23 dakika whatsapp kullanmaktan daha az şarj yedi. Whatsapp neden bu kadar şarj yiyor olabilir?

İlk defa denk geliyorum whatsapp'ın böyle şarj yediğine. Silip tekrar kurmayı denediniz mi?

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
İlk defa denk geliyorum whatsapp'ın böyle şarj yediğine. Silip tekrar kurmayı denediniz mi?
Herhangi bir şey denemedim hocam. Bugün biraz görüntülü konuşma yaptım wp de yaklaşık 1 saat kadar ama yine de pubgden fazla yemesi saçma geliyor bana. Ekran sürem 10 saatten 6,7saatlere düştü bu saçmalıktan dolayı. Yarın bi silip tekrar yükleme yapayım, global roma da dönmek istemiyorum açıkçası.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Herhangi bir şey denemedim hocam. Bugün biraz görüntülü konuşma yaptım wp de yaklaşık 1 saat kadar ama yine de pubgden fazla yemesi saçma geliyor bana. Ekran sürem 10 saatten 6,7saatlere düştü bu saçmalıktan dolayı. Yarın bi silip tekrar yükleme yapayım, global roma da dönmek istemiyorum açıkçası.
E bunu başta belirtseydiniz ya.. Görüntülü konuşma basit bir işlem mi? Hem karşıdan veri alıyor, hem de karşıya veri gönderiyor. Ciddi bir internet kullanımı söz konusu hem download hem upload. Böyle şarj yemesi çok normal.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
E bunu başta belirtseydiniz ya.. Görüntülü konuşma basit bir işlem mi? Hem karşıdan veri alıyor, hem de karşıya veri gönderiyor. Ciddi bir internet kullanımı söz konusu hem download hem upload. Böyle şarj yemesi çok normal.

Hocam dün görüntülü konuşma yapmadım. Dün de durum farklı değildi. %25'lik bir kullanıma sahipti. 1 saatlik Real Racing 3 kullanımından daha üstündü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde %10 kaldığında 9 saatin üzerinde ekran sürem olurdu şu an 7 lerde. Bu büyük bir kayıp yüzdesel olarak. Tek gördüğüm fark WhatsApp'ın en üst sırada olması ve açık ara önde olması.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocam dün görüntülü konuşma yapmadım. Dün de durum farklı değildi. %25'lik bir kullanıma sahipti. 1 saatlik Real Racing 3 kullanımından daha üstündü.
Kullanım istatistikleri o şekilde işlemiyor. Sizin full şarjınızdan itibaren o uygulamanın harcadığı tüketimi gösteriyor. Oyunda 1 saat geçirmiş olabilirsiniz, ama en sık kullandığınız uygulama wp'dir o yüzden o üstte olur.

Oyla:
Üst Alt