Çözüldü eu romdan global kararlıya geçiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu stabil 10.2
Telefon Modeli
mi 5s plus
Bootloader Kilidi
Açık
mi 5s plus telefonum çok kastığı için eu roma geçtim ancak problemlerim çözülmedi bir kaç yerde global kararlı 8.5.3.0 romunun en iyi stabil sürüm olduğunu gördüm görseldeki romu indirdim ancak nasıl kuracağımı bilmiyorum mi flash ile direk flashlasam sorun olur mu ? veya nasıl kurabilirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Hocam burda amaç ne?adam 5s plus kullandığını yazmış,eklediği resimlerde ve rom bilgileri de 5s plus.

5s in rom linkini verme amacı ne gerçekten merak ettim?brick mi olsun teli?yazılan yorumlarda ne bi düzeltme var ne de "kusura bakma özür dilerim" tarzı bişey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam navigasyon tuşlarını kullanarak twrp amasayfasına gelip tekrar install deyip magisk zip dosyasını yükleyecektik magisk yüklemediysek twrp uçar gider ama sorun değil pc dem cihaza uygun twrp dosyasını bulup twrp yüklenir. Forumda 5s plus bölümünde açıklamalı anlatımı vardır

Çok teşekkür ederim hocam basit sade anlatımın için söylediğin şekilde yaptım. 8.5.3.0A geçtim tabi miui 10 eudan geçince ciddi bir boşluk oluşuyor insanda ama ne yalan söyleyeyim bu sürümün performansına değiyor resmen akıyor telefon şarj desen format attığımdan beri elimde aralıksız ayar uygulama kurulumu yapıyorum senk gps açık sadece %40gitti normalde şimdiye biterdi

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Çok teşekkür ederim hocam basit sade anlatımın için söylediğin şekilde yaptım. 8.5.3.0A geçtim tabi miui 10 eudan geçince ciddi bir boşluk oluşuyor insanda ama ne yalan söyleyeyim bu sürümün performansına değiyor resmen akıyor telefon şarj desen format attığımdan beri elimde aralıksız ayar uygulama kurulumu yapıyorum senk gps açık sadece %40gitti normalde şimdiye biterdi
Mi5s ve mi5s plus için Şuana kadar çıkan en sorunsuz ve en iyi romdur MIUI 8.5.
Miui 10 arayüzüne alıştım Yoksa bende miui 8.5 kullanmak isterim.
Bir isteğim olacak sizden. Telefon ısınıca 38 derecelerde felan bi bakar mısınız 4. çekirdeği kapatıyor mu ve kasma oluyor mu ısınıca ?
Bu bilgiyi paylaşırsanız sevinirim.

Oyla:

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Bir isteğim olacak sizden. Telefon ısınıca 38 derecelerde felan bi bakar mısınız 4. çekirdeği kapatıyor mu ve kasma oluyor mu ısınıca ?
Hocam şuan 37 derece görüntüleri atayım pubg kurup denerim onları da eklerim sonrasında şuan uyusam iyi olacak ameliyatlıyım doktor vakitli uyu demişti

Ben miui10dan mi 5s plus ile gram memnun değildim özellikleri güzel ama mesela şarj esnasında wpde mesaj yazarken bile cayır cayır kasıyor yazdığım dona dona yazıyordu rom atmayı falan bilmiyordum eu düzelir diye öğrendim euya geçtim düzelmedi şimdi de yabancı forumlarda araştırdım en stabil sürüm bu diyorlardı bende buna döndüm

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Hocam şuan 37 derece görüntüleri atayım pubg kurup denerim onları da eklerim sonrasında şuan uyusam iyi olacak ameliyatlıyım doktor vakitli uyu demişti

Ben miui10dan mi 5s plus ile gram memnun değildim özellikleri güzel ama mesela şarj esnasında wpde mesaj yazarken bile cayır cayır kasıyor yazdığım dona dona yazıyordu rom atmayı falan bilmiyordum eu düzelir diye öğrendim euya geçtim düzelmedi şimdi de yabancı forumlarda araştırdım en stabil sürüm bu diyorlardı bende buna döndüm
Geçmiş olsun hocam.
Bende mi5s kullanıyorum. Aynen dediğiniz gibi günlük kullanımda bile kasmaya başladı. Şarj zaten 4- 4.5 saat ekran süresi anca alıyorum.
Miui 8.5 en iyi sürüm mi5s ve mi5s plus için. tek kötü yanı bildirim menüsü iyi değildi onun. İçerikleri görmek içi iki parmak ile kaydırmak gerekiyordu.
Büyük bir ihtimal bende deneyeceğim Miui 8.5'i.

Oyla:

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Geçmiş olsun hocam.
Bende mi5s kullanıyorum. Aynen dediğiniz gibi günlük kullanımda bile kasmaya başladı. Şarj zaten 4- 4.5 saat ekran süresi anca alıyorum.
Miui 8.5 en iyi sürüm mi5s ve mi5s plus için. tek kötü yanı bildirim menüsü iyi değildi onun. İçerikleri görmek içi iki parmak ile kaydırmak gerekiyordu.
9bile 10dan iyidir bence performans olarak

Oyla:

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Dayanamadım şuan 8.5.6.0. Eu stable indiriyor deniyecem. :)
Ahahah kolay gelsin sana sen de sonuçları paylaş haberini bekliyorum ben miui10da maks 5 saat ekran süresi alıyordum şimdi kaç olacak çok merak ediyorum mesela

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Geçmiş olsun hocam.
Bende mi5s var hala miui 8 deyim

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt