Çözüldü eu romdan global kararlıya geçiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu stabil 10.2
Telefon Modeli
mi 5s plus
Bootloader Kilidi
Açık
mi 5s plus telefonum çok kastığı için eu roma geçtim ancak problemlerim çözülmedi bir kaç yerde global kararlı 8.5.3.0 romunun en iyi stabil sürüm olduğunu gördüm görseldeki romu indirdim ancak nasıl kuracağımı bilmiyorum mi flash ile direk flashlasam sorun olur mu ? veya nasıl kurabilirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Twrp varsa format data yaptıktan sonra flaşlanabilir.tabi rom dosyasının da recovery olması gerekir

Oyla:

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp varsa format data yaptıktan sonra flaşlanabilir.tabi rom dosyasının da recovery olması gerekir
Hocam indirdiğim rarın içinde bu dosyalar var uygun mudur ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Twrp den flaşla hocam. Ama önce format data yap.format data ne var ne yok siler. Format data yaptıktan sonra teli pc ye bağlayıp romu cihazın hafızasına atmak gerek.attıktan sonra daha önce format data yaptığımız için wipe yapmaya gerek yok.install deyip rpmu seçip yüklüyoruz.romu yükledikten hemen sonra twrp anasayfasına dönüp tekrar install deyip magisk flaşlamalıyız yoksa twrp uçar gider.daha sonra teli yeniden başlatınca da magisk manager apk kurmalıyız.

Rom dosyası ve son sürüm magisk zip dosyası pc de dursun. Format data sonrası bunları cihazın hafızasına atıp flaşlıcaz.ayrıca rom yüklemeden önce parmak izi ekran kilidi gibi şeyleri silelim.mi hesabından ve google playden çıkış yapalım.tabi bunların şifrelerini unutmadığıza da emin olalım.kolay gelsin

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
-----

Son düzenleme:
Oyla:

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Kardeşim fastboot dosyasını internetten indir fastboot dan yükle ama telde ne varsa silinir
Link yoksa buyur

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bu sürümdeyim aslında 8.2.1 daha iyi batarya açısından ama buda fena değil
hocam bu attığın düz mi 5s için değil mi ?

Oyla:

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Twrp den flaşla hocam. Ama önce format data yap.format data ne var ne yok siler. Format data yaptıktan sonra teli pc ye bağlayıp romu cihazın hafızasına atmak gerek.attıktan sonra daha önce format data yaptığımız için wipe yapmaya gerek yok.install deyip rpmu seçip yüklüyoruz.romu yükledikten hemen sonra twrp anasayfasına dönüp tekrar install deyip magisk flaşlamalıyız yoksa twrp uçar gider.daha sonra teli yeniden başlatınca da magisk manager apk kurmalıyız.

Rom dosyası ve son sürüm magisk zip dosyası pc de dursun. Format data sonrası bunları cihazın hafızasına atıp flaşlıcaz.ayrıca rom yüklemeden önce parmak izi ekran kilidi gibi şeyleri silelim.mi hesabından ve google playden çıkış yapalım.tabi bunların şifrelerini unutmadığıza da emin olalım.kolay gelsin

Kurulumu yaptım bitti magiski kuramadım sadece yeniden başlat seçeneği vardı umarım twrp ucmamıstır

benım cıhaz mi 5s plus hocam

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
____

Son düzenleme:
Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Kardeşim fastboot dosyasını internetten indir fastboot dan yükle ama telde ne varsa silinir
Link yoksa buyur

Bende bu sürümdeyim aslında 8.2.1 daha iyi batarya açısından ama buda fena değil
Hocam burda amaç ne?adam 5s plus kullandığını yazmış,eklediği resimlerde ve rom bilgileri de 5s plus.

5s in rom linkini verme amacı ne gerçekten merak ettim?brick mi olsun teli?yazılan yorumlarda ne bi düzeltme var ne de "kusura bakma özür dilerim" tarzı bişey.

Kurulumu yaptım bitti magiski kuramadım sadece yeniden başlat seçeneği vardı umarım twrp ucmamıstır

benım cıhaz mi 5s plus hocam
Hocam navigasyon tuşlarını kullanarak twrp amasayfasına gelip tekrar install deyip magisk zip dosyasını yükleyecektik magisk yüklemediysek twrp uçar gider ama sorun değil pc dem cihaza uygun twrp dosyasını bulup twrp yüklenir. Forumda 5s plus bölümünde açıklamalı anlatımı vardır

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt