Rom Eu roma geçmek

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Magisk ile root attığımızda bize tam erişimle beraber ne gibi avantajlar sağlayacaktır? Telefona root maceram en son 2010-2012 sularıydı. Root işlemi sonucu yeni olaylar, yeni heyecanlar var mı? angel~~
Magisk repodan edineceğiniz cihazına uygun modüller ile dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Gcam, Dolby, Viper, BioHazardAm3D ZireneHD gibi ses modülleri, temalar vs vs daha fazla özelleştirme imkanı bilginiz dahilinde sizin elinizde oluyor.

Bülentb

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi note 5
Konular
8
Magisk Twrp yüklü cihazlarda mutlaka olmalı yoksa her seferinde cihazı kapatıp actığınızda TWRP olmaz yeniden yüklemeniz gerekir..
Hocam bende root yok, telefonu 2 günde bir açıp kapatıyorum , twrp yerli yerinde duruyor.
Sadece twrp üstünden global roma dönünce gidiyor.

Huseyiny2099

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
17
Şahsen telefonu rootlu kullanmamın bir avantajı olmadı YouTube vanced vardı işime yarayan başkada yok o yüzden rootsuz kullaniyorum

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Arkadaşlar , magisk yüklemeden olmuyor sanirim doğru mudur ?

Çünkü arkadaş SADECE xioami.eu rom u nasıl yükleyebilirim diye sormuş , root yapmak istediğini belirtmemis ama buna rağmen cevap veren arkadaş magisk ile atması gerektiğini anlatmış ...

Yani buradan anlıyoruz ki magisk atmadan xioami eu kuramiyoruz doğru mudur ?

Eğer doğru değilse root atmadan xioami eu nasil yüklerim ?
Rom yüklemek için magisk gerekmez. Ama her rom yüklemenizde magisk yoksa twrp gider. Bu yüzden magiskle birlikte atılırsa gitmez. Ayrıca magisk telefonda bir çok kolaylık sağlar. Bence magisk siz twrp çaysız kahvaltı gibidir :)

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Rom yüklemek için magisk gerekmez. Ama her rom yüklemenizde magisk yoksa twrp gider. Bu yüzden magiskle birlikte atılırsa gitmez. Ayrıca magisk telefonda bir çok kolaylık sağlar. Bence magisk siz twrp çaysız kahvaltı gibidir :)
Anladım hocam teşekkür ederim

Üst Alt