Eklemeniz için teşekkür ederim hocam. Yalnız bu dediğiniz düzü dururken kulağı tersten tutmak gibi olur. Yani normal, sağlıklı ve herkesin benimsediği şekilde yapmak varken farklı bir metot uygulamanın henüz daha başlangıç aşamasında olduğu anlaşılan bu arkadaşa hakikaten bir faydası olabileceğini mi düşünüyorsunuz ? Kaldı ki forumda bu şekilde custom rom kuran olduğunu da sizi bilmem ama şahsen ben pek hatırlamıyorum.İsterseniz bootloaderi açtıktan sonra Xiaomi tool ile kurabilirsiniz romu rehberi burada Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Bootloader Unlock ve Rom Yükleme Resimli Anlatım
Evet hocam doğru söylüyorsunuzEklemeniz için teşekkür ederim hocam. Yalnız bu dediğiniz düzü dururken kulağı tersten tutmak gibi olur. Yani normal, sağlıklı ve herkesin benimsediği şekilde yapmak varken farklı bir metot uygulamanın henüz daha başlangıç aşamasında olduğu anlaşılan bu arkadaşa hakikaten bir faydası olabileceğini mi düşünüyorsunuz ? Kaldı ki forumda bu şekilde custom rom kuran olduğunu da sizi bilmem ama şahsen ben pek hatırlamıyorum.
Bilgi doğru şekilde paylaşılırsa güzeldir, öyle değil mi?
Hocam sanırım kendisi, bir çok konuda olduğu gibi, sırf yazmış olmak için yazdı diye düşünüyorum...Eklemeniz için teşekkür ederim hocam. Yalnız bu dediğiniz düzü dururken kulağı tersten tutmak gibi olur. Yani normal, sağlıklı ve herkesin benimsediği şekilde yapmak varken farklı bir metot uygulamanın henüz daha başlangıç aşamasında olduğu anlaşılan bu arkadaşa hakikaten bir faydası olabileceğini mi düşünüyorsunuz ? Kaldı ki forumda bu şekilde custom rom kuran olduğunu da sizi bilmem ama şahsen ben pek hatırlamıyorum.
Bilgi doğru şekilde paylaşılırsa güzeldir, öyle değil mi?
Hocam arkadaşa kolaylık olsun istemiştim üzdünüzHocam sanırım kendisi, bir çok konuda olduğu gibi, sırf yazmış olmak için yazdı diye düşünüyorum...
Bir nevi başka bir hastalıktır bu..kendisinin bu hastalığına bende bir çözüm arıyorum ama henüz bulamadım...zira kendisinin oldukça aklı başında birisi olarak düşünmekteyim
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Maksadım sizi üzmek değil, doğru yolu bulmanıza yardımcı olmak ve şimdikinden çok daha verimli olmanızı sağlamak...sizi oldukça yakından takip ettiğimi bilmenizi isterim...iyiki varsınızHocam arkadaşa kolaylık olsun istemiştim üzdünüz![]()
![]()
Bundan sonra daha dikkatli olurum sizde iyiki varsınızMaksadım sizi üzmek değil, doğru yolu bulmanıza yardımcı olmak ve şimdikinden çok daha verimli olmanızı sağlamak...sizi oldukça yakından takip ettiğimi bilmenizi isterim...iyiki varsınız
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Arkadaşlar mi 8 için eu beta linki atabilecek olan var mı?
Bundan böyle artık kendiniz de buradan rahatlıkla takip edebilirsinizArkadaşlar mi 8 için eu beta linki atabilecek olan var mı?