Soru Eu Rom yüklenmeli mi?

lipitor45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrah
Cihazım
Xiaomi 13 ultra
Meslek
Polis
Konular
1
Eu romda Google asistan sesle kontrol çalışmıyor. Yani ok google deseniz bile aktif olmuyor. Haberiniz olsun

SpectrumWolf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rafi
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
16
Eu romda Google asistan sesle kontrol çalışmıyor. Yani ok google deseniz bile aktif olmuyor. Haberiniz olsun
Merhaba sorun değil kullanmıyorum. Hatta mümkünse google'a bağlı hiç bir uygulamayı kullanmak istemiyorum(telefon takvim mesaj vb.). Eu rom'u yükleyebilsem gerisini halledeceğim ama yüklenmiyor bir türlü. :)

lipitor45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrah
Cihazım
Xiaomi 13 ultra
Meslek
Polis
Konular
1
Merhaba sorun değil kullanmıyorum. Hatta mümkünse google'a bağlı hiç bir uygulamayı kullanmak istemiyorum(telefon takvim mesaj vb.). Eu rom'u yükleyebilsem gerisini halledeceğim ama yüklenmiyor bir türlü. :)
öncelikle telefonunuz bootloader kilidi açık olması lazım. unlock yaptınız mı bilmiyorum. eğer yapmadıysanız youtube da nasıl yapıldığı anlatılıyor. eğer yaptıysanız fastboota moda alıp indirdiğiniz eu rom dosyası içinde windows_fastboot_first_install_with_data_format isimli uygulamayı çalıştıracaksınız dos formatında size devam edilsin mi diye soruyor Y harfine basıp enter yapacaksınız bitti gitti. 10-15 dk içinde program kendisi kapanacak ve telefon da kapanıp açılacak ve yeni rom hayırlı olsun.

SpectrumWolf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rafi
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
16
öncelikle telefonunuz bootloader kilidi açık olması lazım. unlock yaptınız mı bilmiyorum. eğer yapmadıysanız youtube da nasıl yapıldığı anlatılıyor. eğer yaptıysanız fastboota moda alıp indirdiğiniz eu rom dosyası içinde windows_fastboot_first_install_with_data_format isimli uygulamayı çalıştıracaksınız dos formatında size devam edilsin mi diye soruyor Y harfine basıp enter yapacaksınız bitti gitti. 10-15 dk içinde program kendisi kapanacak ve telefon da kapanıp açılacak ve yeni rom hayırlı olsun.
Cevap için teşekkür ederim. Evet 2 gün önce söylediğiniz gibi yaptım. Normalde TWRP üzerinden yüklüyordum ama yüklenmiyordu sonradan fark ettim ki fastboot ekranından yüklemek gerekiyormuş. Şu an EU rom yüklü bir şekilde devam ediyoruz. Kendisiyle mutluyuz ah bir de kamerası iyi olsa tadından yenmez. Şimdilik Gcam yüklemeyi düşünüyorum ama sağlıklı bir bilgi bulamadım. :)

lipitor45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrah
Cihazım
Xiaomi 13 ultra
Meslek
Polis
Konular
1
Cevap için teşekkür ederim. Evet 2 gün önce söylediğiniz gibi yaptım. Normalde TWRP üzerinden yüklüyordum ama yüklenmiyordu sonradan fark ettim ki fastboot ekranından yüklemek gerekiyormuş. Şu an EU rom yüklü bir şekilde devam ediyoruz. Kendisiyle mutluyuz ah bir de kamerası iyi olsa tadından yenmez. Şimdilik Gcam yüklemeyi düşünüyorum ama sağlıklı bir bilgi bulamadım. :)
Kamerasıyla ünlü dxomarkta 140 puan almış bir telefona kamerası iyi değil demek biraz haksızlık değil mi? Biz geçen 14 pro Max ile ters ışıkta test ettik iPhone sıçtı batırdı. Bunu gören arkadaşım telefonu direk benden satın aldı 😅

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Kamerasıyla ünlü dxomarkta 140 puan almış bir telefona kamerası iyi değil demek biraz haksızlık değil mi? Biz geçen 14 pro Max ile ters ışıkta test ettik iPhone sıçtı batırdı. Bunu gören arkadaşım telefonu direk benden satın aldı 😅
Burada bahsi geçen telefon 13 ultra değil Redmi Note 10 Pro
Farklı bir cihaz konusuna yazıyorsunuz.

lipitor45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrah
Cihazım
Xiaomi 13 ultra
Meslek
Polis
Konular
1
Burada bahsi geçen telefon 13 ultra değil Redmi Note 10 Pro
Farklı bir cihaz konusuna yazıyorsunuz.
he ya ben onu unutmuşum forumları karıştırdım. pardon benim hatamgiggle~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hızını alamadı fanboy :D
Valla fanboy değilim hangi marka iyisini yaparsa ona geçerim. iphone 13 pro max 256 vardı satıp buna geçtim siz düşünün ben fanboy olabilir miyim. Hem fanboy olacaksam apple dururken niye xiaomi fanboyu olayım:D

SpectrumWolf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rafi
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
16
Merhabalar, kameraya kötü diyemem tabii ki iyi fakat anlamlandıramadığım bir kalitesizlik mi dersiniz renk ayarları mı dersiniz bilemiyorum bazı fotoğraflar sanki sulu boya ile yapılmış gibi çektiği için öyle söyledim. :)

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Merhabalar, kameraya kötü diyemem tabii ki iyi fakat anlamlandıramadığım bir kalitesizlik mi dersiniz renk ayarları mı dersiniz bilemiyorum bazı fotoğraflar sanki sulu boya ile yapılmış gibi çektiği için öyle söyledim. :)
Hocam sizin cihaz 64mp Redmi Note 10 Pro sweetin olabilir mi kamera halkası parlak gri mi yoksa koyuk renkli mi? İnternetteki fotoğraflarla karşılaştırabilirisiniz. Çünkü dediğiniz sorun 64mp sweetin cihazlara India harici rom kurunca olan sorun ve ben de 64mp kullanıcısı olarak sorunu çözmek adına super dosyası düzenlenmiş EU rom kullanıyorum. İsterseniz linkini atabilirim.

Üst Alt