miui arayüz kötü mi note 3 kullanıyorum pixel rom kurdum saf android harika bir şey bence miui arayüzüne geçme saf android daha iyiHocam mi A2 cihaza sahipim. Android 9 pie var şu anda orijinal sürüm.MIUI rom kullanmayı düşünüyorum yarımcı olabilir misiniz bir kaç sorum var
EU BetaEU kararlı mı global kararlı mı önerirsiniz?
O zaman Nexus alın, tam safkan androidmiui arayüz kötü mi note 3 kullanıyorum pixel rom kurdum saf android harika bir şey bence miui arayüzüne geçme saf android daha iyi
şuan da telefon alabilcek durumda değilim elimdekiyle idare ediyorumO zaman Nexus alın, tam safkan android
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Eu erken gelmiyor global yayinlaniyor euda globalin uzerine entegre ediyorEn erken gelen EU güncellemesidir, bence yanlışınız var
Sizin cihaz için çıkmadıysa, orası ayrı
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Çin Romları esas alınarak yapılıyor, MIUI tabanlı romlar..Eu erken gelmiyor global yayinlaniyor euda globalin uzerine entegre ediyor
Kesinlikle yanlışınız var, iyice durumu bir araştırın istersenizEu erken gelmiyor global yayinlaniyor euda globalin uzerine entegre ediyor
Tüm Miui tabanlı lar değil... Bazıları global beta yı baz alıyorÇin Romları esas alınarak yapılıyor, MIUI tabanlı romlar..
Global beklenmiyor.. Gerek de yok zaten.
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi