Rom Eu rom veya greshan mi ?

aaslanx25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
6
Twrp üzerinden sıfırlama, miflash veya xiaomitool üzerinden rom yüklemelerde imei gitmez ayarlardan sıfırlamalarda gidebiliyor. IMEI yedek için TWRP üzerinden EFS yi yedekleyebilirsiniz bir kenara koyarsınız olası IMEI silinmesinde aldığınız efs yedeğini geri yüklersiniz forumda daha detaylı bilgiler vardı konu olarak bunlar için arama kısmını kullanabilirsiniz.
Twrp üzerinden rom yuklesekte gider yani usta ozaman ben IMEI attirayim ozmn yedek alayım dediğiniz gibi bidaha IMEI arttırmaya gerek kalmaz demi ?

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Twrp üzerinden rom yuklesekte gider yani usta ozaman ben IMEI attirayim ozmn yedek alayım dediğiniz gibi bidaha IMEI arttırmaya gerek kalmaz demi ?

Twrp üzerinden rom yüklediğiniz de de sıfırladığınızda da gitmez. Anlatım tarzım da yanlışlık olmuş biraz kusura bakmayın benim hatam. Telefon ayarlarından sıfırlama yapmayın sadece. Efs yi twrp üzerinden yedek alın dursun kenarda silinme gibi bir durum olursa geri aldığınız yedeği twrp den yüklersiniz. Şebeke ve imei gerisin geri gelir.

aaslanx25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
6
Twrp üzerinden rom yüklediğiniz de de sıfırladığınızda da gitmez. Anlatım tarzım da yanlışlık olmuş biraz kusura bakmayın benim hatam. Telefon ayarlarından sıfırlama yapmayın sadece. Efs yi twrp üzerinden yedek alın dursun kenarda silinme gibi bir durum olursa geri aldığınız yedeği twrp den yüklersiniz. Şebeke ve imei gerisin geri gelir.
Anladım usta Allah razı olsun ilgilendiğiniz için

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Anladım usta Allah razı olsun ilgilendiğiniz için

Estağfirullah. Allah hepimizden razı olsun bizde bildiğimizden değil buradaki ustalardan duyduklarımızı tekraren paylaşıyoruz aslında bu bilgilerin özü onlarda yardımcı olabildiysek ne türlü olursa olsun ne mutlu bize.

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Hayırlı günler telefona rom yüklemeye karar verdim telefonun not9s eu rom veya greshan romuna baktım pek anlamadım yeni ozelliklerinden benim sormak istediğim şarj ve performans akıcılık olan hangisi dir veya hangisinin ne gibi özelliği var ?
Greeshan repack her halükarda eu romdan iyidir. Yanlız hindistan romu taban aldığı için telefon 9 pro olarak görünüyor ki en azından benim için bu bir sorun. Ama kimsenin pek ilgi göstermediği miuimix rom var. Telegram üzerinden link verdikleri için buradan paylaşamıyorum. Eu rom, global romun düzeltilmişi. Miuimix ise eu romun geliştirilmişi. Performans olarak ve stabilite olarak hertürlü eu romdan daha iyidir. Greeshan endonezya romunu taban alana kadar ben miuimix üzerinden devam edeceğim.

Üst Alt