11.0.4Eu Stabil 11.0.4 var hocam sizin sürüm nedir?
Hard formatla yukledim romu zatenAçılış sesi de açılış animasyonu da mevcut. Bunun için cihazınızın "data" disk bölümünü twrp içinden biçimlendirmeniz (format yapmanız) gereklidir. Twrp içinde silme (wipe) değil. Çünkü data disk bölümü şifreli. Bunu Ayarlar > Şifreler&güvenlik>Gizlilik>Şifreler ve kimlik bilgileri kısmında görebilirsiniz.
Bu işlemi yapmadan önce telefonun tüm hafızasını yedeklemeyi unutmayın; çünkü resimleri, belgeleri vb. silecektir
Ekran görüntüsünün en altındaki gizlilik sekmesine girin. Göreceksiniz. Bir de hard formattan kastınızı anlamadım. Twrp wipe kısmında "format data" veya "veriyi biçimlendir" diye bir yer olacak. Oradan formatlayın ama unutmayın telefonunuzun tüm içereriği silinecektir.11.0.4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hard formatla yukledim romu zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisinde
Romu yuklersen komple sildim hepsini data systm dahili depolamaEkran görüntüsünün en altındaki gizlilik sekmesine girin. Göreceksiniz. Bir de hard formattan kastınızı anlamadım. Twrp wipe kısmında "format data" veya "veriyi biçimlendir" diye bir yer olacak. Oradan formatlayın ama unutmayın telefonunuzun tüm içereriği silinecektir.