Yardım Eu Rom Sorunları ve Rom Tavsiyesi

ACaki40

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlarlar yeni 15 ultra aldım üzerinde son çıkan eu rom kurulu ama bana göre şarjı çabuk bitiyor biraz araştırdım rus romunu övmüşler onu yüklemek istiyorum sorum miflaşh ile yüklersem üzerindeki server kayıtlı imeisi gider mi? Yoksa twrp ile mi yüklemek sağlıklı yada imeisi uçmadan nasıl yüklerim?

İkincisi eski telefonum poco f2 pro onda da eu rom yüklü ve şarjı inanılmaz iyi gidiyordu ama son zamanlarda şarj %20 nin altına düşerse miui döngüsüne giriyor tamamen kapatılıp acılmadan düzelmiyor bir de bazen whatsapp bağlantı sorunu yazıyor ve wp ve instagram gibi yerlere girmiyor aynı romu tekrar yükledim düzelmedi sizce sorun romda mı telefonda mı? Yardımlarınıza teşekkür ederim.

Soner77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
6
Eu eskiden iyiydi,şimdi ise berbat durumda.EU kullanmayın

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
Magisk Alpha + Çin Romu öneririm. Veya kullanabiliyorsanız sade Çin romu 😁

suleyman_yunus32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
26
Magisk Alpha + Çin Romu öneririm. Veya kullanabiliyorsanız sade Çin romu 😁

EU şuanda stabil bir sorun yok. Şarj pil durumu da gayet iyi. 6 sonra bende şaşırdım açıkçası düzeltmişler eksiklikleri. 15 Ultra da sağlıklı şuan çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlarlar yeni 15 ultra aldım üzerinde son çıkan eu rom kurulu ama bana göre şarjı çabuk bitiyor biraz araştırdım rus romunu övmüşler onu yüklemek istiyorum sorum miflaşh ile yüklersem üzerindeki server kayıtlı imeisi gider mi? Yoksa twrp ile mi yüklemek sağlıklı yada imeisi uçmadan nasıl yüklerim?

İkincisi eski telefonum poco f2 pro onda da eu rom yüklü ve şarjı inanılmaz iyi gidiyordu ama son zamanlarda şarj %20 nin altına düşerse miui döngüsüne giriyor tamamen kapatılıp acılmadan düzelmiyor bir de bazen whatsapp bağlantı sorunu yazıyor ve wp ve instagram gibi yerlere girmiyor aynı romu tekrar yükledim düzelmedi sizce sorun romda mı telefonda mı? Yardımlarınıza teşekkür ederim.

Rus rom iyi fakat yapay zeka özellikleri kısıtlı. Bakışları algıla özelliği de yok. Bunlar problem değilse sizin için kullana bilirsin

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78

Hocam pil sağlığınız % kaç + artık romlarin batarya durumunu etkileme işleri bitti artık sizin kullaniminizla alakalıdır günlük kullanımda neler yapıyorsunuz mesela

suleyman_yunus32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
26
Hocam pil sağlığınız % kaç + artık romlarin batarya durumunu etkileme işleri bitti artık sizin kullaniminizla alakalıdır günlük kullanımda neler yapıyorsunuz mesela
Pil % 97
Döngü 419
Mart 2025 te almıştım

oyun oynuyorum gün içerisinde günde en az 2 saat
işten dolayı günde 15 - 20 çağrı oluyor
sosyal medyada genelde instagram

aklıma gelenler bunlar

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Pil % 97
Döngü 419
Mart 2025 te almıştım

oyun oynuyorum gün içerisinde günde en az 2 saat
işten dolayı günde 15 - 20 çağrı oluyor
sosyal medyada genelde instagram

aklıma gelenler bunlar
Hocam cihazı güç tasarruf modunda kullanmayı denedinizmi hiç

CPU

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cpu
Cihazım
POCO X6 Pro
Konular
3
Merhaba, EU Rom eskiden çok iyiydi şimdi ellerinde cihazları bulunmadan ve test etmeden çin çıktığında paketi hızlıca oluşturup yamalayıp yayınlıyorlar.

Arayüz kasma sorunları mevcut özellikle X6 Pro için yaptıkları paralı romda. Fakat bunları kendilerine bir türlü iletemiyoruz.

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
20
eu rom da çeviri desteğinde türkçe bulamadım temel menüler dışında bi çok yerde ingilizce zaten alternatif olsa hiç tereddütsüz yüklerim

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Üst Alt