Yardım Eu ROM sonrası şarj sorunu

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
Son eu rom sürümünden mi kaynaklı yoksa predetor kernelden mi kaynaklı bilemedim fakat şarjım azalınca (genellikle%20 seviyelerinde iken) takıyorum ve bir telefon görüşmesi yapınca şarjım tükeniyor ve şarj almıyor. orijinal kablo ve şarj makinesi ile bile olmuyor. Telefonu kapatınca bir iki defa normale dönüyor. Bu sorunu yaşayan başka var mı yardımcı olabilir mi

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Muhtemelen kernel kaynaklı bir sorun. Kerneli kaldırıp kontrol edin.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Son eu rom sürümünden mi kaynaklı yoksa predetor kernelden mi kaynaklı bilemedim fakat şarjım azalınca (genellikle%20 seviyelerinde iken) takıyorum ve bir telefon görüşmesi yapınca şarjım tükeniyor ve şarj almıyor. orijinal kablo ve şarj makinesi ile bile olmuyor. Telefonu kapatınca bir iki defa normale dönüyor. Bu sorunu yaşayan başka var mı yardımcı olabilir mi

kernel karnaklı oldugunu düşünüyorum yedek aldıysanız orjinal eu romun kerneline geri dönün yedek yoksa yeniden eu romu bastan kurun unutmayın her rom orjinal kerneli üzerine inşa edilir bazen esktra kernel yüklemek probleme sebep olabilir

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan düzeldiği için yapma gereğinde bulunmadım. Eu romu flasliyorum genelde sonra kerneli yüklüyorum predetor'un en son sürümünü flashliyorum fakat çalışmıyor sonra bir öncekini vs derken bu işlem çoğu kez çalışmıyor. Genellikle sadece bir tanesinde çalışıyor fakat üst üste flasliyorum bu nedenden olabilir kernellerden yani

Üst Alt