Yardım Eu rom patreon

mrvemlk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14
Telefon Modeli
Mİ 13T PRO
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba eu Xiaomi patreona üye oldum fakat romları nasıl indireceğim linkleri falan bulamıyorum mesaj attım dönüşte olmadı e postadada birşey gözükmüyor bilenler yardımcı olabilir mi?

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
2
Oyla:

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
2
Ben ücretli bir yazılıcımla anlasıp aldım halettim.İsteyene ücretli bi şekilde verebilirim.Hyperos Kurulum.Özelden yazsın isteyen.

Oyla:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Ben ücretli bir yazılıcımla anlasıp aldım halettim.İsteyene ücretli bi şekilde verebilirim.Hyperos Kurulum.Özelden yazsın isteyen.

Hangi model için link var sizde yazın oba göre özelden ulaşsınlar...

Oyla:

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
2
K60 ultra türkce isteyen olursa bende mevcut.İsteyen olursa hyperos sürümünü ücret karsılıgında verebilirim.Ücretli Cunku bende buna ücret verdim arkadaslar

Oyla:

THOR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
KEMAL
Cihazım
Mİ Note 3
Konular
0
Merhaba eu Xiaomi patreona üye oldum fakat romları nasıl indireceğim linkleri falan bulamıyorum mesaj attım dönüşte olmadı e postadada birşey gözükmüyor bilenler yardımcı olabilir mi?
Bende bu gün üye oldum herhangi bir cihaz belirtmemiz mi gerekli acaba site içinde bir yerlere yazdım ama Türkçe olduğu için mi geri dönüş yapmıyorlar anlamadım en son patreon sitesine cihaz adı ve mail hesabını yolladım hala ses soluk yok

Oyla:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Bende bu gün üye oldum herhangi bir cihaz belirtmemiz mi gerekli acaba site içinde bir yerlere yazdım ama Türkçe olduğu için mi geri dönüş yapmıyorlar anlamadım en son patreon sitesine cihaz adı ve mail hesabını yolladım hala ses soluk yok
24 saat içinde link gönderirler...

Oyla:
Üst Alt