Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Euro rom 8.10.25 de pil çok çok çabuk bitiyor günde neredeyse 3 kez şarja takıyorum. Sabah %100 ile çıkarıyorum 5 dk sonra 90 na iniyor bu sorun sadece bende mi yoksa herkeste mi var
Euro rom 8.10.25 de pil çok çok çabuk bitiyor günde neredeyse 3 kez şarja takıyorum. Sabah %100 ile çıkarıyorum 5 dk sonra 90 na iniyor bu sorun sadece bende mi yoksa herkeste mi var
Bende dun kurdum eu 8.10.25 i cok sarj gidiyor nedense, bildigin iciyor sarji, evden 100% ile ayrildim sabah, elime dogru dürüst almadan öğlene kadar 44 %olmus
Bende dun kurdum eu 8.10.25 i cok sarj gidiyor nedense, bildigin iciyor sarji, evden 100% ile ayrildim sabah, elime dogru dürüst almadan öğlene kadar 44 %olmus
Cihazınızla alakalı olabilir mi? Veya cihaza ait Rom ile. Ben mi8 8.10.25 eu yükledim. 3,45 saat ekran var %48 şarjım.
Az gidiyorsa bile günde 3 kere şarj edecek kadar ya da gözle görüşür aşırı bi düşüş hissetmedim ben. Belki toplamda daha az kullanım alıyorumdur bilmiyorum.
Cihazınızla alakalı olabilir mi? Veya cihaza ait Rom ile. Ben mi8 8.10.25 eu yükledim. 3,45 saat ekran var %48 şarjım.
Az gidiyorsa bile günde 3 kere şarj edecek kadar ya da gözle görüşür aşırı bi düşüş hissetmedim ben. Belki toplamda daha az kullanım alıyorumdur bilmiyorum.
Belki çok yanlış , belki çok doğru ama, bugüne kadar, istisnalar hariç, android..., kelimesinde level arttıkça , bataryalar yükselip işlemciler verimli olsa da, cihazlar bir günü zor çıkarıyor.
Türkçesi şu olabilir, android in aklı başına geleceğine, başka yere kaçıyor.
İyi ki masik, epic gibi geliştiriciler var ve forum çalışıyor da milletin telefonları planlı eskitme kurbanı olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birisi mi5s için kesinlikle en iyi romların android 6 nın son versiyonları olduğunu söylemişti. Kesinlikle doğru demiş. Geçenlerde eu android 6 attım, cihazla bir kaç saat oynadım. Alışmışız android 7 nin su gibi batarya içmesine ya,. Android 6 da şarj ibresi kımıldamıyor buna rağmen Yağ gibi akıyordu. İnternetteki çoğu teste de güvenmiyorum. Yok işte 8 , 7 den hızlıymış vs vs. Zamanında sony nin gözden çıkarttığı bi telefona cyanogen rom atmıştım da, telefon suni teneffüs yapmış gşbi kendine gelmişti . Neyse ben de şu anda Sırf geri tuşuna atama yapmadı diye masik yükledim. Masikten de memnunum.
Hatta yataktan kalktım şimdi romu indirdim canıma tak etti ya yeter daha ne rom atması ne başka bir şey kalsın en stabil olduğu yerde varsın üst güncellemesi olmasın