Soru EU Rom mu Stock Romlar mı ?

MelPro53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih Aslıyüksek
Konular
13
Sorum basit EU rom mu daha iyi global rom mu kendi deneyimimde eu rom çok daha kötü global daha iyi geldi MIUI11 için konuşmak gerekirse yorumlarınıza açığım.

MelPro53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih Aslıyüksek
Konular
13
EEA rom demiyorum EU custom rom diyorum ben kurdum mi note 10 lite a çok kötü performans ve pil süresi var uygulamalar kasıyor globale geri döndüm şu an cihaz tekrar akıyor.

Oyla:

inamiyui

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
23
EEA rom demiyorum EU custom rom diyorum ben kurdum mi note 10 lite a çok kötü performans ve pil süresi var uygulamalar kasıyor globale geri döndüm şu an cihaz tekrar akıyor.
Bu durum 1-2 gün sürrüyor ama sonra yazılım oturuyor ve gerçekten güzel oluyor.1-1,5 saat civarı 60FPS HD PUBG Mobile oynamam ile verdiği ekran süresi. ROM: MIUI 12.0.3 Hellas
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15
poco f2 pro için konusacaksak her türlü eu rom. zaten tüm cihazlar için şöyle bi durum da var, güncellemeler ilk önce çin versiyonuna gelir, eu rom çin uygulamalarını atar ve yayınlar, en güncel versiyonu kullanmış olursunuz. globale ise ya çok geç geliyor yada belkide hiç gelmiyor. ayrıca poco f2 pro global de poco launcher var, eu romda miui launcheri var, arasında bir uçurum var. her türlü eu rom derim poco 2 pro için. diger cihazları bilemem tabi.

Oyla:
Üst Alt