Yardım Eu Rom MIUI 12 Rom Tavsiyesi

Ferhatkaya89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi9T
Konular
10
Arkadaşlar Mİ9T stabil eu rom kullanıyorum ama şarj konusunda eskiden bir gün rahat çıkaran telefon şimdi ise akşamı zor çıkarıyor MIUI 11 geri dönmek istemiyorum MIUI 12 ye alıştım. Şuan MIUI 12 de şarj konusunda iyi olan hangi rom var? Masik düşünüyorum ama beta da acaba şarj nasıl belki beta da daha iyidir. Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
90
Global 12 Mi-Flash ile kurup (Stoya hocanın konusu var) Xiaomi tool ile gereksiz program ve servisleri kapat daha sonra fazla kullanmadığın uygulamaların arka planda çalışmamasını ayarları yine bildirim ile alakası olmayan uygulamaların bildirimlerini kapat Magisk kurup ACC yükle düzenli olarak pili %20-25 düzeylerine gelince şarj et daha sonra program %80 gelince şarjı durduracak. 1 hafta sonunda pil oturmuş olur. Hem akıcı arayüz hemde pil konusunda sıkıntı yaşamazsın.

Oyla:

4nd1zz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Mi 9T
Konular
10
Global 12 Mi-Flash ile kurup (Stoya hocanın konusu var) Xiaomi tool ile gereksiz program ve servisleri kapat daha sonra fazla kullanmadığın uygulamaların arka planda çalışmamasını ayarları yine bildirim ile alakası olmayan uygulamaların bildirimlerini kapat Magisk kurup ACC yükle düzenli olarak pili %20-25 düzeylerine gelince şarj et daha sonra program %80 gelince şarjı durduracak. 1 hafta sonunda pil oturmuş olur. Hem akıcı arayüz hemde pil konusunda sıkıntı yaşamazsın.
o zaman sence 12.0.2 mi yükleyeyim 12.0.3 mü bir arkadaş 12.0.2 daha iyi pil konusunda demişti de

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Global romu soruyorum hocam 12.0.4 eu dar yanlış konudaymışız gibi ama mesele şarj konusundan çıktı
Pardon o zaman globalden baya uzak kaldım ben. Başlıkta eu olunca kafa uçtu demekki :)

Oyla:
Üst Alt