Endoneziya iyi yapan sey nedir?12 endonezya çıkarsa en son onu kurarım.
Sabah defalarca denedim , kapattım açtım yeniden başlattım yetmedi MasikX 16.0 yükledim yine aynı oldu en son V12 Stabil de çalıştı. Benim için Yapikredi mobil çok önemli o yüzden mecbur kaldım geri dönüşeçalışıyor hocam bende o sürümdeyim sorun yok
valla hocam garanti yapıkredi denizbank aktif olarak kullanıyorum hiçbi problemi yok ama cihazı rootlayınca sıkıntı oluyordu cihaazınızda rootlu ise sıkıntı kaynağı o olabilirSabah defalarca denedim , kapattım açtım yeniden başlattım yetmedi MasikX 16.0 yükledim yine aynı oldu en son V12 Stabil de çalıştı. Benim için Yapikredi mobil çok önemli o yüzden mecbur kaldım geri dönüşe
Temiz kurulum yaparak Root yüklemedim ama Garanti , Ziraat sorunsuz çalıştı. Yapikredi açılış ekranında kalıyordu. Sabah açtığım konu hocam buyurun orada ss var hata da vermiyor verse anlayacam da öyle yapikredi ekranında kaliyorvalla hocam garanti yapıkredi denizbank aktif olarak kullanıyorum hiçbi problemi yok ama cihazı rootlayınca sıkıntı oluyordu cihaazınızda rootlu ise sıkıntı kaynağı o olabilir
uygulama izinlerini denemek lazım bazen haftalık sürümde izinleri sıkıntı çıkarıyor çok rom değişen biriyim genelde o şekilde çözüyorum hocam bende uygulama izinleri diğer izinler bölümündeTemiz kurulum yaparak Root yüklemedim ama Garanti , Ziraat sorunsuz çalıştı. Yapikredi açılış ekranında kalıyordu. Sabah açtığım konu hocam buyurun orada ss var hata da vermiyor verse anlayacam da öyle yapikredi ekranında kaliyor
Çözüldü - Yapı Kredi Uygulaması Açılmıyor
Cihazda ki ROM ve durum ortada arkadaşlar. Diğer banka uygulamalarına görebiliyorum ama yapıkrediye giremiyorum.. Bu ekranda takılı kalıyor. Bu sorun ROM u değiştirdikten sonra oldu. Tam ekran modunu yapikredi için kapatamiyorum eğer bir yolu varsa söyler misiniz ? Belki onunla da ilgili olabilir..forum.miuiturkiye.net
Yapikredi kendini güncellesin öyle bi daha denerimuygulama izinlerini denemek lazım bazen haftalık sürümde izinleri sıkıntı çıkarıyor çok rom değişen biriyim genelde o şekilde çözüyorum hocam bende uygulama izinleri diğer izinler bölümünde
mantıklı hocam denemek lazımYapikredi kendini güncellesin öyle bi daha denerim