Soru Eu rom kullananlar yardımcı olabilir mi

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
Poco x3 xiaomi.eu roma geçmeyi düşünüyorum ama romu uyguladıktan sonra cihazın widevine L1 sertifikasını kaybettiğini duydum doğru mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-06-00-18-35-386_com.androidfung.drminfo.jpg
    Screenshot_2020-12-06-00-18-35-386_com.androidfung.drminfo.jpg
    262,4 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Poco x3 xiaomi.eu roma geçmeyi düşünüyorum ama romu uyguladıktan sonra cihazın widevine L1 sertifikasını kaybettiğini duydum doğru mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle bir şey yok doğru değil(bizim cihaz için) Xiaomi.eu ya da aosp romlarda l1 sertifikası kaybolmadı

Son düzenleme:

lsengul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Xiomi Mi Box
Konular
6
Öyle bir şey yok doğru değil(bizim cihaz için) Xiaomi.eu ya da aosp romlarda l1 sertifikası kaybolmadı
peki ustam eu rom mu global rom mu? global romu kullanıyorum google kişiler uygulamasında telefon numaraları kayıtlı sim karta taşıyamıyorum eu rom yüklesem sonradan kişiler uygulamasını default yapıp kullanabilirmiyim teşekkürler

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
peki ustam eu rom mu global rom mu? global romu kullanıyorum google kişiler uygulamasında telefon numaraları kayıtlı sim karta taşıyamıyorum eu rom yüklesem sonradan kişiler uygulamasını default yapıp kullanabilirmiyim teşekkürler
EU ROM ,globalden elbet daha iyi olacaktır. Eğer kişileriniz gmail adresinize kayıtlıysa sorun olmayacaktır, miui kişiler uygulamasıda gmailden çeker kişilerinizi

Üst Alt