Yardım EU Rom Kilit Ekranı Hk.

anemoS34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
17
Herkese iyi forumlar arkadaşlar,

Yaşadığım bir problem hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var kullanmakta olduğum Mİ 9SE 6/128 cihazıma resimde bilgileri bulunan eu rom kuruldu. Hem android 10 olması hemde arayüzü global roma göre çok hoşuma gitti fakat yaşadığım can sıkıcı bir problem var. Ekran kilitliyken parmak iziyle ekranı açtığımda çoğu zaman ana ekrandaki simgeler gelmiyor sadece duvar kağıdı gözüküyor 4-5 kere ekranı kapatıp yeniden açınca simgeler ekrana geliyor sorunla alakalı kısa bir videoda ekledim. İlk önce problemin tema kaynaklı olabileceğini düşündüm ve farklı bir kaç tema denedim ama sonuç aynı maalesef... sizce problem nedir? çözümü varmı yoksa global roma gerimi döneyim?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam bence sorun kilit ekranıyla ilgili değil, EU romun parmak okuyucu ile ilgili bir sorunu da yok. Sık kullanmadığınız uygulamaların Otomatik başlamalarını engelleyin.Ayrıca Twrp den dalvik+cache wipe yapıp, deneyin.

en1-png.22974
en2-2-png.22982
en4-png.22985

Son düzenleme:
Oyla:

hakanozerh

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9T Pro 6&64
Meslek
Lojistik Uzmanı
Konular
5
Arkadaşlar son sürümlerde sıkıntı var, bir önceki sürüme dönün. 9 SE ciler

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Oyla:

hakanozerh

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9T Pro 6&64
Meslek
Lojistik Uzmanı
Konular
5
Hocam, peki bir önceki sürümde sıkntı yokken neden son sürümde sıkıntı yaşıyorum ?

Miumix, eurom, Miroom hepsi aynı şekilde hata veriyor. Hata verdirecek bir işlemde yapmıyorum her zamanki işlemler.

Mantıgını çözemedim ?

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam, peki bir önceki sürümde sıkntı yokken neden son sürümde sıkıntı yaşıyorum ?

Miumix, eurom, Miroom hepsi aynı şekilde hata veriyor. Hata verdirecek bir işlemde yapmıyorum her zamanki işlemler.

Mantıgını çözemedim ?
Kurulum yapar iken, yedeklerinizi alıp, temiz kurulum yaparsanız sorun yaşama ihtimaliniz azalır hocam. Bazı sürümlerde elbette sorun oluyor, büyük bir sorunsa zaten 1-2 güne yeni güncelleme veriliyor. Ufak buglarsa zaten bir hatfa sonra çözülmüş oluyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her hafta yedek al, kur zor oluyorsa da, cihazı güncellerken en azından, wipe3 (Dalvik-Cache-System) yapıp, twrp ile kurabilirsiniz Hocam.

Oyla:

hakanozerh

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9T Pro 6&64
Meslek
Lojistik Uzmanı
Konular
5
Hocam :) , kurulumlarımı her zaman full wipe yaparım o da yetmez arkasından format data yaparım.
Hiç bir zaman yedekten dönmem herşeyi sıfırdan kurarım garantiye giderim :) ama son sürümlerde sıkıntı var.
Şuan miroomdayım, ota güncelleme yaptıgımda son sürümü bulmuyor. pc den indirip kurdum yine aynı sıkıntıları yaşadım.

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam :) , kurulumlarımı her zaman full wipe yaparım o da yetmez arkasından format data yaparım.
Hiç bir zaman yedekten dönmem herşeyi sıfırdan kurarım garantiye giderim :) ama son sürümlerde sıkıntı var.
Şuan miroomdayım, ota güncelleme yaptıgımda son sürümü bulmuyor. pc den indirip kurdum yine aynı sıkıntıları yaşadım.
Eğer görüntüdeki gibi bir sorun sizde yaşıyorsanız, sıkıntı. 9 Şubata kadar EU da güncellemede yok.10 gün daha çekilmez, 20.1.16 ya geri dönün o zaman hocam. :(

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Hocam ben xiaomi.eu kullanırken de öyleydi sanırım genel bir sorun. Miroom kullanıyorum eu ramdaki gibi fazla olmasada arada bir bu sorun oluyor. Büyük ihtimal yayınlanan çin betasında sorun var.

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Ben bu ana ekran buğu için mirooma geçmeyi düşündum onda da mı var bu bug?

Oyla:
Üst Alt