- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 1
Teşekkürler hocamŞu an sorunsuz hocam
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Teşekkürler hocamŞu an sorunsuz hocam
Rica ederim hocamTeşekkürler hocam
Hocam stabil de bir sorun varmı şuan ? Yoksa stabil i yükleyeceğim.Rica ederim hocam
Stabil en iyisi sorunsuzHocam stabil de bir sorun varmı şuan ? Yoksa stabil i yükleyeceğim.
Hocam, ben hayatımda hiç Stabil rom kullanmadım ki... EU Beta oldukça stabil, bazı arkadaşlar kararlı dan daha kararlı olduğunu bile söylüyorlar zaman zamanHocam stabil de bir sorun varmı şuan ? Yoksa stabil i yükleyeceğim.
hocam yeri değil ama bu gün eu rom kurdum açılışta mi account şifremi istedi her rom yüklediğimde soracak mı bunu?Hocam, ben hayatımda hiç Stabil rom kullanmadım ki... EU Beta oldukça stabil, bazı arkadaşlar kararlı dan daha kararlı olduğunu bile söylüyorlar zaman zaman
Cihazımı bul özelliğini kapatırsanız bir daha sormazhocam yeri değil ama bu gün eu rom kurdum açılışta mi account şifremi istedi her rom yüklediğimde soracak mı bunu?
Bende hiç sormuyor, cihazımı bul özelliği açık olmasına rağmenhocam yeri değil ama bu gün eu rom kurdum açılışta mi account şifremi istedi her rom yüklediğimde soracak mı bunu?
Hocam siz aynı romdasınız üzerine güncellediğiniz için sormuyordur romdan roma sorar özellik açıksaBende hiç sormuyor, cihazımı bul özelliği açık olmasına rağmen
Ben devamlı dirty flash yapıyorum, belki ondan sorunsuz oluyordurCihazımı bul özelliğini kapatırsanız bir daha sormaz