- Adım
- Kontrol
- Cihazım
- Mi 9T 128GB
- Konular
- 34
Evet eu ikonlarını silmiştim sonrasında farklı tema kullandım uzun süre, farkına yeni vardım. Yapacak bir şey yok sanırım.Miui 12 de eu ikonlarını silmeye çalışınca da bende böyle oluyordu. Miui 11 de sıkıntı olmadan orjinal e dönüyordu.
Geliştirici seçeneklerini açınız ve ek ayarlardan geliştirici seçeneklerine giriniz en alta inip MIUI optimizasyonu kapalı mı diye bakınızEvet eu ikonlarını silmiştim sonrasında farklı tema kullandım uzun süre, farkına yeni vardım. Yapacak bir şey yok sanırım.
İkonları silmek de buna sebep olur yazdığınız gibi başka bir tema indiriniz ya da forumdaki ikonları indiriniz ben de globaldeki ikonları silmiştim forumdan ikon indirerek çözdümEvet eu ikonlarını silmiştim sonrasında farklı tema kullandım uzun süre, farkına yeni vardım. Yapacak bir şey yok sanırım.
Evet farklı temalarda sorun yok. Böyle kullanmak lazım sanırım, en nihayetinde Android kullanıyoruz illa ki ufak tefek sorunlar olacaktırGeliştirici seçeneklerini açınız ve ek ayarlardan geliştirici seçeneklerine giriniz en alta inip MIUI optimizasyonu kapalı mı diye bakınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkonları silmek de buna sebep olur yazdığınız gibi başka bir tema indiriniz ya da forumdaki ikonları indiriniz ben de globaldeki ikonları silmiştim forumdan ikon indirerek çözdüm