Yardım Eu Rom Icon Sorunu

TwoEasy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 5s
Konular
17
Merhaba, EU romda limitless temasında whatsapp, facebook, youtube, chrome gibi uygulamaların logoları global romdakinden farklı. Bunu nasıl global romdaki icon gibi yapabilirim yardımcı olur musunuz ?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam farklı temalar deneyebilirsiniz. Ya da Tema uygulamasına girdiğiniz zaman "Temayı Özelleştir" seçeneğinden, simgeler kısmından telefonunuzda yüklü olan farklı temaların simgeleri ile değiştirebilirsiniz.

Tema Geliştirme

Oyla:

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
TwoEasy olayın mantığı şu; eu romun ikonlarını silip yerine global romun ikonlarını koyacağız. Eu rom yememiş içmemiş 977 tane ikon dosyası yapmış ve kendi hazırladığı romun içine miui_mod_icons klasörüne bu ikonları yerleştirmiş. Global rom ikonları 83 tane bu arada.

Öncelikle cihazın rootlu olması gerekiyor, ben es dosya yöneticisi ile yaptım.

1. Eu romda, es dosya yöneticisi ile /system/media/theme/miui_mod_icons/ klasörün içindeki tüm dosyaları (977 tane ikon dosyası) siliyoruz. Gizli dosyalar açıksa eğer .noname yazanı silmeyin.

2. Mesaj ekinde vermiş olduğum Global rom ikonları 83 taneyi yine /system/media/theme/miui_mod_icons/ klasörüne kopyalıyoruz.

3. Cihazı açıp kapayın ve Default veya Limitless temalarını tekrar uygulayın. Atrık Eu romun tüm ikonları global rom ikonları ile değişmiş oldu.

Not; Haftalık rom güncellediğinizde tekrar eu romları geri gelir bilginize, aynı işlemi tekrar uygulamanız gerekebilir.

Ekli dosyalar

• miui_mod_icons.rar
    594,3 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
Oyla:

TwoEasy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 5s
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TwoEasy olayın mantığı şu; eu romun ikonlarını silip yerine global romun ikonlarını koyacağız. Eu rom yememiş içmemiş 977 tane ikon dosyası yapmış ve kendi hazırladığı romun içine miui_mod_icons klasörüne bu ikonları yerleştirmiş. Global rom ikonları 83 tane bu arada.

Öncelikle cihazın rootlu olması gerekiyor, ben es dosya yöneticisi ile yaptım.

1. Eu romda, es dosya yöneticisi ile /system/media/theme/miui_mod_icons/ klasörün içindeki tüm dosyaları (977 tane ikon dosyası) siliyoruz. Gizli dosyalar açıksa eğer .noname yazanı silmeyin.

2. Mesaj ekinde vermiş olduğum Global rom ikonları 83 taneyi yine /system/media/theme/miui_mod_icons/ klasörüne kopyalıyoruz.

3. Cihazı açıp kapayın ve Default veya Limitless temalarını tekrar uygulayın. Atrık Eu romun tüm ikonları global rom ikonları ile değişmiş oldu.

Not; Haftalık rom güncellediğinizde tekrar eu romları geri gelir bilginize, aynı işlemi tekrar uygulamanız gerekebilir.

Çok teşekkür ederim ilginiz için hemen uyguluyorum
Edit: Uyguladım ve sonunda oldu aylardır istediğim birşeydi ne kadar teşekkür etsem az size sırf bu yüzden global roma dönecektim tekrardan teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt