Yardım EU rom da AI hizmetleri çalışmıyor

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
22
Benim dandik Mi11T Pro için Telegram da ücretli port Hos3 rom var, adam HOS 3.3 e 5 Usd istiyor, dedim Xiaomi daha 3.1 i çıkarmadı, sen nasıl veya nereden buldun, beni banladı

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu işi ciddi ciddi sektör haline getirdiler ücretsiz olan romu eklentiler ekleyip birde çalışan özellikleri bozup İngilizce olarak paralı yapmak nasıl bir marifet veya hizmet ben bu tuzağa düştüm cihaz resmen %50 çalışıyor sizler düşmeyin diye yazıyorum bu arkadaş gibiler her sayfada reklamını yapıyor 😅

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Hocam bu işi ciddi ciddi sektör haline getirdiler ücretsiz olan romu eklentiler ekleyip birde çalışan özellikleri bozup İngilizce olarak paralı yapmak nasıl bir marifet veya hizmet ben bu tuzağa düştüm cihaz resmen %50 çalışıyor sizler düşmeyin diye yazıyorum bu arkadaş gibiler her sayfada reklamını yapıyor 😅
Yok hocam, zaten paypal ödeme imkanım yok buradan...ücretsiz bir port 3 rom vardı, biri 17 pro max dan biri de galiba K90 dan dı, hangisini indirdim hatırlamıyorum ama yükledim, gayet güzeldi ama 5*7 olmadığından tekrar EU HOS1 e döndüm...1 ile 3 arasında bariz bir fark var mıydı, hayır yada ben fark edemedim...artık maceralara karnım tok ama bazen kaşınıyor insan işte:D

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
22
Yok hocam, zaten paypal ödeme imkanım yok buradan...ücretsiz bir port 3 rom vardı, biri 17 pro max dan biri de galiba K90 dan dı, hangisini indirdim hatırlamıyorum ama yükledim, gayet güzeldi ama 5*7 olmadığından tekrar EU HOS1 e döndüm...1 ile 3 arasında bariz bir fark var mıydı, hayır yada ben fark edemedim...artık maceralara karnım tok ama bazen kaşınıyor insan işte:D

yakın zamanda Samsung a geçiş yapıp o kaşıntıdan kurtuluyorum hocam ben yordu artık :)

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Böyle donanımlı bir telefon alıp işlemci hızı düşürmek benim için saçma. Neden o zaman böyle bir telefon alıyoruz ki. Farkı romlar deneyin bence.
Zkos, Elit, HyperOS Pro vs vs. gibi.
şimdi sizin ayaklarınız var diye her saniye koşuyormusunuz ? evın ıcınde koşarak iş yapmak mantıklımı ? burdakı meselede bu hız gerekmedıgı surece hızı dusurmek mantıklıdır cunkı cıhazlar ekran gecısınde bıle en yuksek cpu hızına cıkıyor buda gereksız tuketıme yol acıyor rom degıstırerek ekran suresını hıssedılır sekılde yukseltmek ımkansız

Mehmet 90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
54
Hocam ekran süresini uzatmanın en mantıklı yolu işlemci hızı düşürmek baya etkili oluyor birde 60 Hz üstü kullanmamak lazım baya etki ediy

Hocam ekran süresini uzatmanın en mantıklı yolu işlemci hızı düşürmek baya etkili oluyor birde 60 Hz üstü kullanmamak lazım baya etki ediyor
Root yok bende maalesef bu şekilde işlemci hızını düşürmenin bir yolu var mı ki ama akşam olduğunda oyun oynuyorum yani gündüzleri pil performansı vermesi gerekir akşamları oyun Performansı düşüklüğü yaşamam gerekiyor bu şekilde bir çözüm yok mu

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Root yok bende maalesef bu şekilde işlemci hızını düşürmenin bir yolu var mı ki ama akşam olduğunda oyun oynuyorum yani gündüzleri pil performansı vermesi gerekir akşamları oyun Performansı düşüklüğü yaşamam gerekiyor bu şekilde bir çözüm yok mu
Hocam alın 5 binlik bir magsafe kablosuz rahat edin + cihazlar 30 dakkada şarj oluyor zaten

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
22
Xiaomi magsafe gerçekten çok mantıklı 50w olanı 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

suleyman_yunus32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
27
ücretini sen verde alsınlar paralı rom kardeşim hala devam ediyorsun aynı kafada
Ücretli de var ücretsiz de yapımcısına sorar ister alır ister almaz. İster ücretsiz kullanır ister ücretli kullanır. Burada her kişi fikirlerini özgürce yazıyor. Kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ferrari alıp az yaksın diye tüp taktırmak gibi bir şey bu. Kullanıcının tercihine kalmış. 😂😂😂

Son düzenleme:

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
22
Ücretli de var ücretsiz de yapımcısına sorar ister alır ister almaz. İster ücretsiz kullanır ister ücretli kullanır. Burada her kişi fikirlerini özgürce yazıyor. Kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ferrari alıp az yaksın diye tüp taktırmak gibi bir şey bu. Kullanıcının tercihine kalmış. 😂😂😂
Bu kafalar işte sektör haline getiriyor dostum her konuda aynı şeyi yapıyorsun sanki ücretli ortaklığın var geliştiriciler le ısrarla vazgeçmeden aynısını yapıyorsun

Üst Alt