Yardım EU rom da AI hizmetleri çalışmıyor

suleyman_yunus32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
27
Bu kafalar işte sektör haline getiriyor dostum her konuda aynı şeyi yapıyorsun sanki ücretli ortaklığın var geliştiriciler le ısrarla vazgeçmeden aynısını yapıyorsun
Benim kimseyle ortaklığım falan yok öyle bir şeye mali olarak ihtiyacımda yok. Ben bir çok rom denedim kullandım ücretsizde ücretli olanda ücretli olanda da bazı eksikler çıktı elbet bekledik düzeltildi çözüldü. Yeni çıkmış telefonlarda custom rom larda bunun olması zaten doğal. EU da 6 ay AI özelliğini çözecekler diye bekledim çözüldüğü oldu çözülmediği oldu. Velhasıl isteyen istediğini kullanır. Ben kimseye rom satın al ücretli kullan diye baskı yapmadım kendim kullanıyorum rahatım sorunum yok. Kullanmak isteyen de kendi karar verir kullanana sorar veya kendisi araştırır. Bu kadar basit.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim kimseyle ortaklığım falan yok öyle bir şeye mali olarak ihtiyacımda yok. Ben bir çok rom denedim kullandım ücretsizde ücretli olanda ücretli olanda da bazı eksikler çıktı elbet bekledik düzeltildi çözüldü. Yeni çıkmış telefonlarda custom rom larda bunun olması zaten doğal. EU da 6 ay AI özelliğini çözecekler diye bekledim çözüldüğü oldu çözülmediği oldu. Velhasıl isteyen istediğini kullanır. Ben kimseye rom satın al ücretli kullan diye baskı yapmadım kendim kullanıyorum rahatım sorunum yok. Kullanmak isteyen de kendi karar verir kullanana sorar veya kendisi araştırır. Bu kadar basit.
Ayrıca burada niyetimiz kimseye kötülük zarar vermek değil olamazda. Herkes kendine göre fikrini yazıyor.

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
22
50 wat olanı kullanıyorum dediniz powerbank mı bide fiyatı nedir linki varmı
Kablosuz şarj hocam ama iPhone gibi değil stand şekilde cihazı koyuyorsunuz öyle mıknatıs falan yok

Ayrıca burada niyetimiz kimseye kötülük zarar vermek değil olamazda. Herkes kendine göre fikrini yazıyor.
Söylediklerinin benim söylediklerime cevap olduğunu düşünüyorsanız devam edin dostum selametle

50 wat olanı kullanıyorum dediniz powerbank mı bide fiyatı nedir linki varmı
Çok memnunum hocam sessiz hemde

Son düzenleme:

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Ücretli de var ücretsiz de yapımcısına sorar ister alır ister almaz. İster ücretsiz kullanır ister ücretli kullanır. Burada her kişi fikirlerini özgürce yazıyor. Kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor.

Ferrari alıp az yaksın diye tüp taktırmak gibi bir şey bu. Kullanıcının tercihine kalmış. 😂😂😂
Birşey sorucam hiç açıp baktinizmi test ettinizmi yeni nesil cihazlar CPU gpu hangi hızlarda kullanıyor neye tepki veriyor veya Android bir cihazın stabil çalışması için en düşük ulaşması gereken CPU hızını hiç test ettinizmi

Mehmet 90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
54
Birşey sorucam hiç açıp baktinizmi test ettinizmi yeni nesil cihazlar CPU gpu hangi hızlarda kullanıyor neye tepki veriyor veya Android bir cihazın stabil çalışması için en düşük ulaşması gereken CPU hızını hiç test ettinizmi
Eu Roma geçsem daha iyi bir deneyim olmaz mı global den acaba bu cihazı değiştirme imkanım yok

Üst Alt