- Adım
- Süleyman
- Cihazım
- Xiaomi 15 Ultra
- Konular
- 27
Benim kimseyle ortaklığım falan yok öyle bir şeye mali olarak ihtiyacımda yok. Ben bir çok rom denedim kullandım ücretsizde ücretli olanda ücretli olanda da bazı eksikler çıktı elbet bekledik düzeltildi çözüldü. Yeni çıkmış telefonlarda custom rom larda bunun olması zaten doğal. EU da 6 ay AI özelliğini çözecekler diye bekledim çözüldüğü oldu çözülmediği oldu. Velhasıl isteyen istediğini kullanır. Ben kimseye rom satın al ücretli kullan diye baskı yapmadım kendim kullanıyorum rahatım sorunum yok. Kullanmak isteyen de kendi karar verir kullanana sorar veya kendisi araştırır. Bu kadar basit.Bu kafalar işte sektör haline getiriyor dostum her konuda aynı şeyi yapıyorsun sanki ücretli ortaklığın var geliştiriciler le ısrarla vazgeçmeden aynısını yapıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca burada niyetimiz kimseye kötülük zarar vermek değil olamazda. Herkes kendine göre fikrini yazıyor.Benim kimseyle ortaklığım falan yok öyle bir şeye mali olarak ihtiyacımda yok. Ben bir çok rom denedim kullandım ücretsizde ücretli olanda ücretli olanda da bazı eksikler çıktı elbet bekledik düzeltildi çözüldü. Yeni çıkmış telefonlarda custom rom larda bunun olması zaten doğal. EU da 6 ay AI özelliğini çözecekler diye bekledim çözüldüğü oldu çözülmediği oldu. Velhasıl isteyen istediğini kullanır. Ben kimseye rom satın al ücretli kullan diye baskı yapmadım kendim kullanıyorum rahatım sorunum yok. Kullanmak isteyen de kendi karar verir kullanana sorar veya kendisi araştırır. Bu kadar basit.