- Adım
- Ali Gölpinar
- Cihazım
- poco F5
- Konular
- 7
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Note 12 turbo yu nerden buldunuz piyasa da bulamadım da
turbo ile f5 aynı cihazResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynı cihaz da... Note 12 turbo'da 4g band 20 yok...
Soru - Redmi Note 12 Turbo
Merhabalar, Çin'den note 12 turbo aldım ve haliyle Çin rom yüklü, henüz kullanmadım ama play store olmadığı ve bazı kısıtlamalar olduğu için rom değiştirmek istiyorum, xiaomi arama ve mesajların görüşme kayıt için olmasını istiyorum, hangi rom yüklenmesini tavsiye edersiniz ve bu rom yükleme...forum.miuiturkiye.net
hocam haklısınız kast ettiğim yazılımdıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Poco F5 cihaza sahibim. Satın almadan önce her iki modelde de aynı işlemci kullanıldığını tespit etmiştim.
Poco F5'te 4G çalışma şebekesinde Band 20 bulunduğu için, Poco F5 modelini satın aldım.
Link verdiğim konu başlığında mesajıma yanıt veren üyenin bahsettiği üzere, her iki modelde aynı işlemci kullanılmasına rağmen, Note 12 Turbo modelindeki işlemciye entegre vaziyette gelen modemin donanım birimine müdahale edilerek band 20 özelliği devre dışı bırakılıyormuş.
Yani ilginç olan, kullanılacak telefon modeline göre, aynı marka/model işlemciler ufak modifikasyona uğramasıdır. İlk defa duyduğum bir durum idi. Bu nedenle paylaştım.
Zaten Note 12 Turbo modeli ülkemizde satışa sunulmamış.
hocam poco f5 anakonusu açılsada paylaşıları orada yapabilsek.