Yardım EU Rom Bildirim Sorunu

ahmetkartal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3
Konular
7
Arkadaşlar uzun zamandır EU Beta rom kullanıyorum. Her hafta da güncelliyorum ama memurlar.net, ensonhaber gibi uygulamaların bildirimleri gelmiyor. Burda daha önce bu konu açılmış oradaki işlemleri yaptım ama yine olmadı ( otomatik başlat, izin v.s ) Stabil versiyona geçsem sorun düzelir mi

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Arkadaşlar uzun zamandır EU Beta rom kullanıyorum. Her hafta da güncelliyorum ama memurlar.net, ensonhaber gibi uygulamaların bildirimleri gelmiyor. Burda daha önce bu konu açılmış oradaki işlemleri yaptım ama yine olmadı ( otomatik başlat, izin v.s ) Stabil versiyona geçsem sorun düzelir mi
Bende eu beta kullanıyorum ve kullandığım uygulamaların bildirimlerinde şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Eğer uygulamalarınızı yedekten geri yüklediyseniz sistemden kaldırıp sıfırdan kurup deneyin, farklı temalar kullanıyorsanız sorun temadan kaynaklı olabilir tema değiştirip deneyin, Sorununuza çözüm olmazsa daha önce sizin için sağlıklı çalışan sürüme dönebilir veya farklı sürümler deneyebilirsiniz.

Oyla:

_bodrum_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
note 2
Konular
2
arkadaslar belkı yerı degıl ancak romlar arasında gecış yaptıgımda ydek yuklemede problemler yasıyorum ,stabıl global romdan eu roma donunce cloud baglanamıyorum ve google da gerı yukleme yapmıyor tavsıyenız var mı

Oyla:
Üst Alt