- Adım
- Botan
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Konular
- 14
Bugün eu rom son sürüm kurdum telefonuma şimdi bluetooth açılmıyor yardım edebilir misiniz nasıl düzeltebilirim?
Cache dalvik sildin mı restart atıp denedin mi btnin verilerini temizledin miBugün eu rom son sürüm kurdum telefonuma şimdi bluetooth açılmıyor yardım edebilir misiniz nasıl düzeltebilirim?
Romu direk sistem güncellemeden kurdum genelde hep öyle kuruyodum sorun olmuyodu bt nin verisini temizledim düzelmedi.Cache dalvik sildin mı restart atıp denedin mi btnin verilerini temizledin mi
Deneyebilirim düzelir inşallah.Persist yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Rehber - Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)
Persist Neden Yüklenir? Telefondaki sensörler çalışmıyorsa, çağrı esnasında telefonu kulağınıza götürdüğünüzde ekran kapanmıyorsa, Wifi/Bluetooth hata veriyorsa, kamera net fotoğraf çekmiyorsa, parmak izi okuyucusu çalışmıyorsa vb. durumlarda cihazınıza persist flashlamanız gereklidir...forum.miuiturkiye.net
Cache dalvik silmek bazen ise yarıyor dene istersen yoksa yukarı link atmışlar onu denersinRomu direk sistem güncellemeden kurdum genelde hep öyle kuruyodum sorun olmuyodu bt nin verisini temizledim düzelmedi.
Tamam sağolun çok teşekkürler yardımlarınız için.Cache dalvik silmek bazen ise yarıyor dene istersen yoksa yukarı link atmışlar onu denersin
Linkteki mi.com sitesinde dosya yok nasıl bulabilirim benim telin persist dosyasını?Persist yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Rehber - Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)
Persist Neden Yüklenir? Telefondaki sensörler çalışmıyorsa, çağrı esnasında telefonu kulağınıza götürdüğünüzde ekran kapanmıyorsa, Wifi/Bluetooth hata veriyorsa, kamera net fotoğraf çekmiyorsa, parmak izi okuyucusu çalışmıyorsa vb. durumlarda cihazınıza persist flashlamanız gereklidir...forum.miuiturkiye.net
Fastboot romu indirip içinden Persist.img dosyasını almalısınız.Linkteki mi.com sitesinde dosya yok nasıl bulabilirim benim telin persist dosyasını?