Soru Eu neden stabil sürüm çıkarmıyor?

• Konbuyu başlatan Lim0n
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 1K

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
EU Xiaomi'den bağımsız geliştirici olduğu için popüler cihaza muadiline göre bazen öne çıkartıyor. Mi 8 lite aldık sırf şu güncelleme olaylarından RN 7 aldı biz beklemedeyiz :) Zaten bir sonraki bir öncekini aratıyor, tadını çıkartın hocam.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Böyle şeyleri çok fazla kafaya takmayın arkadaşlar, ben EU Ağustos 2020 kararlı kullanıyorum mesela, eskiden her perşembe EU Beta yüklerdim, sırf o nedenle bazen Mi10T Pro almayı bile düşündüm bi ara ama sevgili dostum Sayın Koçara hocam elimizdeki cihazların bizi mezara kadar götüreceğini söyleyip, beni ikna etti... Ayrıca Mi Max3 gibi büyük ekranlı cihaz da yok zaten

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Böyle şeyleri çok fazla kafaya takmayın arkadaşlar, ben EU Ağustos 2020 kararlı kullanıyorum mesela, eskiden her perşembe EU Beta yüklerdim, sırf o nedenle bazen Mi10T Pro almayı bile düşündüm bi ara ama sevgili dostum Sayın Koçara hocam elimizdeki cihazların bizi mezara kadar götüreceğini söyleyip, beni ikna etti... Ayrıca Mi Max3 gibi büyük ekranlı cihaz da yok zaten

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Hocam bazı sıkıntılarım var o yüzden.
Ses kontrol butonlarını yeni stil yaptım apk yükleyerek fakat mesela pil tasarrufunda 20 ye düşünce kendiliğinden pil tasarruf modu aç seçeneği aktif olmasına rağmen 20 ye düşünce açılmıyor otomatik olarak.
Ya da sağlık uygulaması adımları geç kaydediyor uyku zamanlayıcısı uyku başlangıcını yanlış hesaplıyor.

Üst Alt