- Adım
- mert
- Cihazım
- Mİ 15
- Konular
- 5
Merhabalar.
Yeni güncelleme ile birlikte Whatsapp sorunu devam etmekte. Giriş yapamayan çok kullanıcı oluyor bende bir çözüm yolu buldum 10. rom yükleyişim her seferinde aynı şeyi yapıyorum.
Sorunu Şu şekilde çözüyorum;
1- Cihazı KernelSu yardımı ile Rootluyorum
2- Lsposed Yüklüyorum Link:
3- Whatsapp kurup bir kereye mahsus açıp çıkıyorum. Yedeklerimi android/media/com.whatsapp klasörüne taşıyorum.
3- Lsposed üzerinden BootloaderSpoofer indiriyorum kurup açıyorum.
4- Sistem çerçevesi ve Whatsapp ı seçip yeniden başlatıyorum.
5- Arkadaşımızın konusundaki gerekli programları Kernelsu ile yükleyip cihazı yeniden başlatıyorum.
Konu: Mod - MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)
6- 1. Yöntemi uygulamaya geçiyorum.
7- Konu sonunda verilen keybox u cihaz hafızasına atıyorum
8- TrickyAddon da Tümünü seçtikten sonra keybox yazan yere tıklayıp custom seçiyorum cihaza attığım keyboxu seçiyorum adımlara devam ediyorum.
9- Son olarak, Trickstore'dan çıkmadan önce orta altta yer alan "KAYDET" "(SAVE)" düğmesine basıp çıkıyorum.
10- Whatsapp mobil veri ile giriş yapmayı deniyorum hata verirse cihazı yeniden başlatıp tekrar deniyorum.
Sorun çözülmüş oluyor yardımım dokunduysa ne mutlu bana sağlıcakla kalın.
Sorumluluk size konu bana aittir. forum.miuiturkiye.net ve tarafım yapılan işlemlerden doğan sorumlulukları kabul etmez
Yeni güncelleme ile birlikte Whatsapp sorunu devam etmekte. Giriş yapamayan çok kullanıcı oluyor bende bir çözüm yolu buldum 10. rom yükleyişim her seferinde aynı şeyi yapıyorum.
Sorunu Şu şekilde çözüyorum;
1- Cihazı KernelSu yardımı ile Rootluyorum
2- Lsposed Yüklüyorum Link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
3- Whatsapp kurup bir kereye mahsus açıp çıkıyorum. Yedeklerimi android/media/com.whatsapp klasörüne taşıyorum.
3- Lsposed üzerinden BootloaderSpoofer indiriyorum kurup açıyorum.
4- Sistem çerçevesi ve Whatsapp ı seçip yeniden başlatıyorum.
5- Arkadaşımızın konusundaki gerekli programları Kernelsu ile yükleyip cihazı yeniden başlatıyorum.
Konu: Mod - MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)
6- 1. Yöntemi uygulamaya geçiyorum.
7- Konu sonunda verilen keybox u cihaz hafızasına atıyorum
8- TrickyAddon da Tümünü seçtikten sonra keybox yazan yere tıklayıp custom seçiyorum cihaza attığım keyboxu seçiyorum adımlara devam ediyorum.
9- Son olarak, Trickstore'dan çıkmadan önce orta altta yer alan "KAYDET" "(SAVE)" düğmesine basıp çıkıyorum.
10- Whatsapp mobil veri ile giriş yapmayı deniyorum hata verirse cihazı yeniden başlatıp tekrar deniyorum.
Sorun çözülmüş oluyor yardımım dokunduysa ne mutlu bana sağlıcakla kalın.
Sorumluluk size konu bana aittir. forum.miuiturkiye.net ve tarafım yapılan işlemlerden doğan sorumlulukları kabul etmez
Son düzenleme: