Çözüldü Eu betadan stable geçemiyorum

batucsm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
Teknisyen
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta 21.10.20
Telefon Modeli
Mi 10t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Eu betadan global stable ye geçemiyorum yardım edermisiniz fastboot ile rom yüklüyorum erasing failed write to device failed no link gibi hata alıyorum lütfen yardım edin

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Yanlışlıkla kilitlemiş (lock) olabilir misiniz cihazı?

Oyla:

batucsm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
Teknisyen
Konular
3
Yanlışlıkla kilitlemiş (lock) olabilir misiniz cihazı?
bi ihtimal şuanda o aklima geliyor acaba clean_all_lock seçenegini secmiç olabilirmiyim diye. eger öyle bi durum olursa nasıl yol izlemem gerekir şuan da cihazımda twrp yüklü durum da fastboot a ve twrp ye geçiş yapabiliyorum hatta eu beta güncellesinide yaptım son gelen güncelemeyi sadece fastboot ile işlem yapamıyorum portta görünüyor cmd komut sisteminde fastboot device flan yazdıgım da görebiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta twrp ile endonezya rom unu zip olarak indirip otg ile flashladım cihazın boot ekranı açıldı yukarıda da kilit sembolü açık şekilde belirdi fakat kurtarma modunu twrp ye düşüyor direkt

Oyla:

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
TWRP açılıyorsa sorun yoktur. Başka bir kablo ile deneyebilir misiniz / veya başka bir usb portuyla

Oyla:

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
bi ihtimal şuanda o aklima geliyor acaba clean_all_lock seçenegini secmiç olabilirmiyim diye. eger öyle bi durum olursa nasıl yol izlemem gerekir şuan da cihazımda twrp yüklü durum da fastboot a ve twrp ye geçiş yapabiliyorum hatta eu beta güncellesinide yaptım son gelen güncelemeyi sadece fastboot ile işlem yapamıyorum portta görünüyor cmd komut sisteminde fastboot device flan yazdıgım da görebiliyorum

hatta twrp ile endonezya rom unu zip olarak indirip otg ile flashladım cihazın boot ekranı açıldı yukarıda da kilit sembolü açık şekilde belirdi fakat kurtarma modunu twrp ye düşüyor direkt
Bende eu stabilden endonezya romunu direk twrpden flaşladım sorunsuz açıldı cihaz kullanıyorum acaba twrp ile alakalı olabilirmi sorununuz

Oyla:

batucsm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
Teknisyen
Konular
3
TWRP açılıyorsa sorun yoktur. Başka bir kablo ile deneyebilir misiniz / veya başka bir usb portuyla
dediklerinizi deniyorum hocam şuanda ilerleme var sanki

Bende eu stabilden endonezya romunu direk twrpden flaşladım sorunsuz açıldı cihaz kullanıyorum acaba twrp ile alakalı olabilirmi sorununuz
eu BETA dan endonezya stabile flashladım ama maalesef flashlama bittiginde twrp moduna düşüyor cihazım sonrasında eu betanın son sürümünü flashladıgımda cihaz açılıyor çok tuhaf gerçekten

Ekli dosyalar

• asd.png
    asd.png
    287,8 KB · Görüntüleme: 11
Oyla:

batucsm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
Teknisyen
Konular
3
sonunda oldu cihaza endonezya stabili 12.5.2 yükleyebildim cihaz açıldı hehangi bi sorun yok çok sağolun gerçekten :)

Oyla:

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Oyla:

batucsm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
Teknisyen
Konular
3
Çok sevındım adına kardeşim romu nereden indirdin mifirm sitesindenmi
evet mifirm'den indirdim rom dosyasını

eu betadan bıkmıştım hele ki kamera sorunu berbattı şükür kurtuldum öncesinde endonezya rom'undaydım merakla eu betayı yükledim güzel özellikler vardı stabile göre ama kamera kullanamıyordum bi daha merak etmeme üzere eu betayı :)

Son düzenleme:
Oyla:

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13

eu betadan bıkmıştım hele ki kamera sorunu berbattı şükür kurtuldum öncesinde endonezya rom'undaydım merakla eu betayı yükledim güzel özellikler vardı stabile göre ama kamera kullanamıyordum bi daha merak etmeme üzere eu betayı :)
Bende endom12.5.2 kullanıyorum 7 saat Ekran alıyorum 90 hz ile ben twrpden flaşladım acaba mi flash ile sıfırdan mı flaslasam ekran suresınde değişiklik olmaz diye tırsmıyorda değilim 😊

Oyla:

batucsm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
Teknisyen
Konular
3
Bende endom12.5.2 kullanıyorum 7 saat Ekran alıyorum 90 hz ile ben twrpden flaşladım acaba mi flash ile sıfırdan mı flaslasam ekran suresınde değişiklik olmaz diye tırsmıyorda değilim 😊
sanmıyorum bi değişiklik olacağını yine aynı ekran süresini alırsın bence zaten şu twrp ye kanım hiç ısınmıyor mi 10 t pro için zar zor twrp dosyası buldum üvey evlat gibi müamele görüyor :)

Oyla:
Üst Alt