- Adım
- Mustafa oğuz
- Cihazım
- Note 6 pro 4 64
- Meslek
- Satış danışmanı
- Konular
- 68
bunu indirmıstım 1 saat once format sıstem yapıp dırekt kurdum twrp de hata verdı tamamen format data yapıp kurmak mı gerekıyorBuyrun hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Format data (yes) ardindan reboot recovery tekrar wipe/advanced wipe (dalvik cache system data) internal storage ve micro sd-otg haric hepsini wipe yaparak romu kurunuzbunu indirmıstım 1 saat once format sıstem yapıp dırekt kurdum twrp de hata verdı tamamen format data yapıp kurmak mı gerekıyor
Format data (yes) ardindan reboot recovery tekrar wipe/advanced wipe (dalvik cache system data) internal storage ve micro sd-otg haric hepsini wipe yaparak romu kurunuz
tesekkurler aynen bende oyle dusunuyorum sızın attıgınız eu rom beta demi kurayım ben onu tüm yedeklerımı aldım zaten sıkıntı yok orange fox recovery kullanıyorum sorun olmaz sanırımyukarki isaretteki rom redmi 6 pro ya ait
alt isaret redmi note 6 pro ya
rica ederim hocam tabiki sorun olmaz hocamtesekkurler aynen bende oyle dusunuyorum sızın attıgınız eu rom beta demi kurayım ben onu tüm yedeklerımı aldım zaten sıkıntı yok orange fox recovery kullanıyorum sorun olmaz sanırım