Yardım Eu 8.2.1 beta güncelleme sonrası hatalar

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Arama ekranı paylaştığın hatayı her arayanda veriyor ayrıca konuşma esnasında kilit ekrana geçiyor kilidi açıyorum fakat bu seferde konuşma ekranı yok ana sayfa var ama konuşma devam ediyor sağlam saçmalamaya başladı fikri olan var mı acaba
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Yarın güncelleme gelmeyecek hocam; Çin ekibi 3 haftalık tatile girdi. Global Beta çıkacak yarın. Sonrasında onlarda tatile giriyor.
Desene çare kalmadı sıfırlayalım bakalım tekrar umarım düzelir tekrar paylaşım yaparım sonucu.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Desene çare kalmadı sıfırlayalım bakalım tekrar umarım düzelir tekrar paylaşım yaparım sonucu.

Hocam umarım düzelir, çünkü bu tarz sorun yaşayan kimse görmedim genel olarak herkes memnun bu romdan. Notification Shade olmadığı için ben kurmasamda, genel olarak beğeniliyor sorun çıkartmadığı için.

Oyla:

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Hocam umarım düzelir, çünkü bu tarz sorun yaşayan kimse görmedim genel olarak herkes memnun bu romdan. Notification Shade olmadığı için ben kurmasamda, genel olarak beğeniliyor sorun çıkartmadığı için.
Sıfırlamaya gerek kalmadı ekran kilidi ayarlarında yüz tanımayı aktif etmiştim son güncelleme ile tekrar gelen onu kapattım düzeldi 4, 5 defa denedim sorun yok aslında ilk yüz tanıma geldiğinde kullandım gayet iyi çalışıyor du ama şimdi parmak izi ile çakışıyor sanırım hatayı ondan veriyor benim tespitim bu bakalım kullanalım ne yapacak her şey için çok teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt