Rom eski roma ait açılış ekranı duruyor

Rıdvan423

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi6
Konular
53
mi 9t pro telefonuma crdroid rom yükledim. orange fox kullanarak ama adb sideload üzerinden yüklemek zorunda kaldım çünkü bilgisayardan telefona dosyaları atmama rağmen orange fox a girince dosyaları görmüyordu telefon. bende adb sideload kullanarak romu yükledim. rom kurulumu sorunsuz tamamlandı ancak telefon açılış ekranı bir önceki roma ait olan açılış ekranı. bir önceki rom hyperos tabanlı custom rom ve açılış ekranında ilk başta hyperos yazıyor daha sonra crdroid animasyonu geliyor sonra telefon açılıyor. romu yüklemede yada romu yükleme yapmadan önce wipe vb. gibi detayalrda eksik veya hatalı birşey yapmış olabilir miyim. bu normal birşey mi? bildipim kadarıyla aosp romlar açılırken xiaomi nii miui yazan ekranı üzerinden açılıyordu.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Telefon sorunusz çalışıyorsa problem yok.

Bahsettiğiniz ekran boot splash screen olarak geçer ve boot.img içerisinde verilir. Romunuzun kernelini derleyen kişi muhtemelen kerneli derlerken bu ekrana ilişkin değişim yapmamış bu nedenle eski ekran görünüyor..

Rıdvan423

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi6
Konular
53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon sorunusz çalışıyorsa problem yok.

Bahsettiğiniz ekran boot splash screen olarak geçer ve boot.img içerisinde verilir. Romunuzun kernelini derleyen kişi muhtemelen kerneli derlerken bu ekrana ilişkin değişim yapmamış bu nedenle eski ekran görünüyor..
Şu an için sorun yok gibi çalışıyor

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt