Yardım Eski MIUI Sürümüne Nasıl Geri Dönebilirim?

Patronus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.10.0
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, Redmi Note 7 cihazımı 10.3.10 versiyonuna yükselttiğim günden sonra ekran süremin 1-1,30 saat civarında azaldığını gözlemledim. Bundan dolayı eski sürüme yani 10.3.6 sürümüne geri dönmek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Root atmadan eski sürüme geri dönebilir miyim?
Not: Öncelikle bu forumda bulunan benzer bir konuya denk geldim ama istediğim cevabı net olarak alamadım bundan dolayı yeni konu açma gereği duydum. Umarım hata yapmamışımdır yeni konu açmakla.

colins

Sch
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Colins
Cihazım
Mi 9se
Konular
4
Cihazın kilidi açıksa, 10.3.6 sürümünü indirip mi flash ile flashlamaniz lazim. Bu arada tum verileriniz silinir.
Mi flashta clean all seçeneğini secmelisiniz. Unutmayin clean and lock seçerseniz cihazi brick edebilirsiniz.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Merhabalar, Redmi Note 7 cihazımı 10.3.10 versiyonuna yükselttiğim günden sonra ekran süremin 1-1,30 saat civarında azaldığını gözlemledim. Bundan dolayı eski sürüme yani 10.3.6 sürümüne geri dönmek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Root atmadan eski sürüme geri dönebilir miyim?
Not: Öncelikle bu forumda bulunan benzer bir konuya denk geldim ama istediğim cevabı net olarak alamadım bundan dolayı yeni konu açma gereği duydum. Umarım hata yapmamışımdır yeni konu açmakla.

Bootloader kilidinizi açmadan geri dönüş şansınız yok hocam malesef.

İlgil rehber konu

Rehber - Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Oyla:

Patronus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bootloader kilidi, root gibi işlerle uğraşmak istemediğim için yeni güncellemeyi bekleyeceğim. @pendroz @colins

Oyla:
Üst Alt