Soru Eski kontrol merkezi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Xiaomi 13 xiaomi.eu 2.0.108.0 kullanıyorum hocam bende yok. HyperOS 1'de kaldırılmıştı ve hala gelmedi... Tam menüyü söyler misiniz? Belki ben bulamıyorumdur.
Hocam bende EU HOS 1 kullanıyorum ve bende hala mevcut

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Global HyperOs 2.0.103 sürümünde yeni kontrol merkezi tarzı var ve MIUI ' a göre çok daha şık ve kullanışlı.
Yeni ve güncel bir cihazda eski bir görüntüyü kullanmanın mantığı nedir merak ettim. wasntme~~

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Global HyperOs 2.0.103 sürümünde yeni kontrol merkezi tarzı var ve MIUI ' a göre çok daha şık ve kullanışlı.
Yeni ve güncel bir cihazda eski bir görüntüyü kullanmanın mantığı nedir merak ettim. wasntme~~

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Farklı launcher kullanabilmek ve kısayolları kaybetmemek en başta gelen sebep hocam. Bunun yanında Hyperos 2 ile birlikte Launcher'da bildirim çubuğu/kontrol merkezi açılması için yapılan aşağı çekme hareketinin algılama alanı azaltıldı ve çok yukarıdan çekmek gerekiyor. Klasörlerle tek ekran kullanmayı seviyorum ve bu kullanımda sorun yaratıyor. Eski stilde ise çok daha rahat açılıyordu. Launcher değiştirilince ise çok daha rahat. Diğer yandan hem bildirimleri hem de kısayolları aynı ekranda görebilmek benim için büyük rahatlık. Ek olarak yılların getirmiş olduğu alışkanlık da bir başka etmen... Bunlar işlevsellikle ilgili nedenlerim. Görsel zevkle ve keyifle ilgili olanları ise tartışmaya dahi gerek yok zannediyorum :)

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
14T pro (tayvan romlu) kullanıyorum. bende de yok eski stil kontrol merkezi. eski stili daha çok seviyorum

Son düzenleme:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Farklı launcher kullanabilmek ve kısayolları kaybetmemek en başta gelen sebep hocam. Bunun yanında Hyperos 2 ile birlikte Launcher'da bildirim çubuğu/kontrol merkezi açılması için yapılan aşağı çekme hareketinin algılama alanı azaltıldı ve çok yukarıdan çekmek gerekiyor. Klasörlerle tek ekran kullanmayı seviyorum ve bu kullanımda sorun yaratıyor. Eski stilde ise çok daha rahat açılıyordu. Launcher değiştirilince ise çok daha rahat. Diğer yandan hem bildirimleri hem de kısayolları aynı ekranda görebilmek benim için büyük rahatlık. Ek olarak yılların getirmiş olduğu alışkanlık da bir başka etmen... Bunlar işlevsellikle ilgili nedenlerim. Görsel zevkle ve keyifle ilgili olanları ise tartışmaya dahi gerek yok zannediyorum :)
Eskiden olsa sizi anlardım hocam. Lakin ilerleyen yaşın beraberinde getirdiği yorgunluk mu dersiniz yoksa bıkkınlık mı nasıl nitelendirirseniz nitelendirin; daha evvel hakim olduğumuz bu tür alışkanlıklara galiba biraz Fransız kalmaya başladık. giggle~~
Lakin çok haklısınız, zevkler ve renkler asla tartışılmaz. :)Yes~~

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
57

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
HyperOS 2 kullanıyorsanız kaldırdılar. EU Rom mevcut bi de HyperOS 1.0 mevcut
cantara hocam HOS 2 ve EU Rom kullanıyor ama onun cihazında yokmuş anladığım kadarıyla....belki de her cihazda yoktur, özellikle amiral olanlarda, kimbilir...Xiaomi bu, ne sağı, ne de solu belli, cihazlarımızın çalıştıklarına dua edelim hep birliktehaha--

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
HyperOS 2 kullanıyorsanız kaldırdılar. EU Rom mevcut bi de HyperOS 1.0 mevcut

Sorulan soru "Hyperos ta miui daki gibi eski kontrol merkezi görünümü getirebilmemiz mümkün mü ?", sizin verdiğiniz cevap sadece "mevcut". Açıklama istemek için yazdığımda da bir üst mesajda Skorpi hocamın belirttiği gibi hatalı ve baştan savma bir cevap vermişsiniz. Diğer konulara yazdığınız cevaplar da benzer şekilde. Hatalı, eksik, baştan savma... Her sorunun cevabını herkes bilecek gibi bir kural yok bu nedenle sadece "bildiğimiz", "emin olduğumuz" konulara cevap yazmaya çalışıyoruz ve sizden de aynısı bekliyoruz. Mesaj yazdığınız sonu konuları inceleyince yazdıklarınızın forum kullanıcılarına yardımcı olmaktan çok uzak, gereksiz mesajlar olduğu görülüyor. Lütfen forumumuzu kullanırken daha dikkatli olunuz.

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
57
Sorulan soru "Hyperos ta miui daki gibi eski kontrol merkezi görünümü getirebilmemiz mümkün mü ?", sizin verdiğiniz cevap sadece "mevcut". Açıklama istemek için yazdığımda da bir üst mesajda Skorpi hocamın belirttiği gibi hatalı ve baştan savma bir cevap vermişsiniz. Diğer konulara yazdığınız cevaplar da benzer şekilde. Hatalı, eksik, baştan savma... Her sorunun cevabını herkes bilecek gibi bir kural yok bu nedenle sadece "bildiğimiz", "emin olduğumuz" konulara cevap yazmaya çalışıyoruz ve sizden de aynısı bekliyoruz. Mesaj yazdığınız sonu konuları inceleyince yazdıklarınızın forum kullanıcılarına yardımcı olmaktan çok uzak, gereksiz mesajlar olduğu görülüyor. Lütfen forumumuzu kullanırken daha dikkatli olunuz.
Anladım hocam. Görüşürüz.

Üst Alt