Çözüldü Erişebilirlik izin verme

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Ekranin yan tarafinda ingilizce ismi quick ball olan hizli erisim icin kullanilan basinca yelpaze gibi acilan bir sey kullaniyorsaniz o engelliyor olabilir. Bazisinda onu kapatinca duzelmis.
Sanirim aramamiz gereken diger uygulamalar uzerinde gosterilen uygulamalar. Bu arama kayit uygulamasi gibi bir sey de olabilir belki veya mesajlasma programi gibi bir sey (mesaj gelince pop up seklinde ekranda gorunen bir sey)
Cozum olarak ilk önce bu uygulama bulunup kapatilacak(olmadi silinecek). Sonra istenilen uygulamaya izin verilecek. Sonra ilk kapattigimiz programi yeniden eski sekilde kullanabilirsin. Yeni guncellemede bu problem halledilmis galiba (beta surum olabilir)

Son düzenleme:

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Ekranin yan tarafinda ingilizce ismi quick ball olan hizli erisim icin kullanilan basinca yelpaze gibi acilan bir sey kullaniyorsaniz o engelliyor olabilir. Bazisinda onu kapatinca duzelmis.
Sanirim aramamiz gereken diger uygulamalar uzerinde gosterilen uygulamalar. Bu arama kayit uygulamasi gibi bir sey de olabilir belki veya mesajlasma programi gibi bir sey (mesaj gelince pop up seklinde ekranda gorunen bir sey)
Cozum olarak ilk önce bu uygulama bulunup kapatilacak(olmadi silinecek). Sonra istenilen uygulamaya izin verilecek. Sonra ilk kapattigimiz programi yeniden eski sekilde kullanabilirsin. Yeni guncellemede bu problem halledilmis galiba (beta surum olabilir)
Hocam Allah sizden razı olsun quick ball'ı kapatınca düzeldi sorun çok teşekkür ediyorum büyük bir dertten kurtardınız beni

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Hocam Allah sizden razı olsun quick ball'ı kapatınca düzeldi sorun çok teşekkür ediyorum büyük bir dertten kurtardınız beni

Problem degil. Yardimci olabildiysem ne mutlu. Ben de mirroring programini ögrenmis oldum sizden. Aslinda bir telefonu baska bir telefondan yonetebilecegim bir program ariyorum bende. Team viewer gibi. Ama direkt olarak veya en kotu ayni ag uzerinden yapmak istiyorum bu isi. Bildiginiz bir program var mi?

szr.unal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer inan
Cihazım
Mi9
Konular
5
Ayni sorun bende de var ve cözemiyorum.

Yavuz8881

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Note6
Konular
4
teşekkürler hocam erişibilirlik saglayabildik sayenizde

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
Google play deki güvenlik kapatıp deneyin play project, uygulamanın başınıza bela açabileceğini düşünüp engelliyor.

Üst Alt