Haber EpttAVM online olarak ücretsiz maske başvurusu alıyor ve teslim ediyor!

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

EpttAVM'nin başlatmış olduğu ancak yoğunluk nedeni ile sistemin çökmesi sebebi ile, sistem E-Devlet üzerine taşınmıştır.
tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.
E-Devlet sisteminde bir kaydınızın bulunmasına gerek yok. Size verilen formu eksiksiz ve hatasız bir şekilde doldurmanız yeterli olacaktır.​

Son düzenleme:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tortue hocam ilk mesajdaki maske başvurusu için buraya tiklayıni yeni link ile değiştirebilir misiniz?
Teşekkür ederim, konu güncellenmiştir.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Geldi 1 haftada clap~~

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Ben de henüz ne maske aldım ne de bir SMS geldi.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Evde maske kalmadı... Eczanelere sordum hiç biri satmıyor, sadece edevletten gelen şifre varsa -ki o da 10 günden önce gelmiyor- ücretsiz veriyor. (Bugün ilk defa bir kişi ücretsiz olarak almış.) Arkada koli ile var ancak sayılı, veremiyoruz, satamıyoruz diyorlar. Marketler, tuhafiyeciler, medikal vs. satış yasak diyor Marketlere dağıtılması için belediye veriyormuş, ancak belediyelere de henüz gelmemiş. Sonuç olarak maske var ama kullanmak yasak... Maskesiz işe gitmek zorunda kalıyoruz. Maske olmadığı için de toplu taşıma ve market ihtiyaçlarımızı gideremiyoruz. (Burası abartı evden tek renk boxer aldım -temiz- geçirdim kafama girdim markete :D)

Son derece başarılı bir kriz yönetimi, ve hizmet örneği. Emeği geçen tüm yetkilileri can-ı gönülden tebrik ediyorum. PTT kargo 15 gün içinde eminim ki bir düzene sokacak ancak muhtemelen benim gibi maske bulamayanlar o sürede artık aranızda olmayacak.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Başvurdum fakat gelmedi. Taşınma durumumuz var. Şu an kiradayız ve yeni eve geçeceğiz eşyasıydı servisiydi derken insanlarla aynı evde duruyorum fakat maskem yok. Önceden kullandığım maskeleri 2-3 gün balkonda bekletiyorum zorunlu olarak onları kullanıyorum. Bu yaptığım belki yanlış hatta maskesiz durmaktan daha risklidir bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan, tavsiye verebilirse çok iyi olur. Tedirginim bu durum yüzünden..

Üst Alt