TWRP içindenYedeklemeyi ayarlar içindeki yedekle bölüünden mi yapıyoruz yoksa twrp menüsü içinden mi
Yedekleme işlemlerini twrp den yapınız hocam örnek olarak ben yedek alırken system,data,boot, recovery alıyorum sizde almak istediğiniz seçenekleri işaretleyin ve yedeği oluşturun sonra full wipe yapın 4 wipe sonra rom kurun dalvik cache yapın ve reboot edin ilk açılış ve kurulum ayarlarını yapın ve tekrar twrp girin aldığın yedeğini datasini yükle sadece veri kaybı yaşamazsınız...................Yedeklemeyi ayarlar içindeki yedekle bölüünden mi yapıyoruz yoksa twrp menüsü içinden mi
Sağ üstteki kilit simgesine dokunduğunda ekran kapanıyor basılı tuttuğunda recovery moda giriyor...Teşekkür ederim ilgilerinize..
[doublepost=1511170036,1511167329][/doublepost]Hocam kurulumu yaptım yalnız sağ üstteki kilit ne anlama geliyor acaba
[doublepost=1511170928][/doublepost]Herşey tamam lakin Telefon açılışta şifre istiyor kendi şifremi yazdığım halde açılmıyor. Her defasında yanlış diyerek daha uzun bekletme süresi veriyor. Acil yardım bekliyorum
Dosya göndermeyi denemedim ama Bluetooth hoparlör bağlantısı kurdum sorun yokArkadaşlar bluetooth a sorun yok değil mi? Ben başka bir telefona dosya göndermedim
Batarya oranları bence bir tık önde epic rom unMiui 8 ve 9 a göre batarya performansı kıyasında bilgilendirirse sevinirim ...