Merhaba Mıuı Türkiye Xiaomi Redmi Not 4X Mido kullanıcıları sizlere bugün global yayınlanan mıuı 9 kararlı sürümü EpicRom olarak paylaşmaktan mutluluk duyuyorum tüm kararlı sürüm seven mido kullanıcılarına armağan olsun....
Değişilkik Listesi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Global 9.0.3.0 taban rom
Üçüncü taraf temalar etkin
Temalarda daha fazla kişiselleştirme
OTA Güncellemeleri + addons on line
Düzeltmeler: Çin hükümleri eklendi ve "hataları rapor et" için doğrudan giriş kaldırıldı.
Güvenlik: Çin sürümünün seçenekleri eklendi: gameboost, uygulamaları yönetme gibi..
Başlatıcıda 4x5 - 5x7 arasında daha fazla yerleşim seçeneği eklendi
Deodex full rom
Gereksiz fazladan uygulamalar silindi.
Gapps pico
Gelişmiş yeniden başlatma menüsü eklendi
Dolby atmos eklendi
Build.prop tweaks
Izgara sisteminde 5x4 ui
Başlatıcıda satırları ve sütunları seçmek için seçenek
NO ROOT- root yerine 2.82 veya magisk supersu ile yükleyebilirsiniz
Başlatıcıda mod hızlıca kaydırma arama başlatın
Safetynet sihirbazsız geçiyor
Android Pay, olduğu gibi çalışır - root olmadan-
vs ...
Ve tüm global diller.....
KURULUM:
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı...
Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın....
EpicRom global zipi indirin ve dahili belleğe aktarın.
Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız EpicRom Zip dosyasını seçin.
.zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız. Özel ROM yükleme işlemini başlatmak için ekranın alt kısmında. Bu biraz zaman alabilir.
ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve cihazınızı yeniden başlatın
Bilgilendirme:
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler
*Konuda yer alan Anlatım tarafımca Redmi Not 4X Cihazımda 16.11.2017 da denenmiş, çalıştığı doğrulanıp konuya eklenmiştir. Bende çalışan bir şey Sizde çalışmayabilir.
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli.
Credıt:
en.miui.com
epicrom.pro
@pocarropa
@jamflux
@MrRaines
Download Rom Epicrom Global 9.0.5.0
Download Rom EpicROM Global 9.0.3.0
Ekran Görüntüleri: