Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende şu anda mesajlar ile ilgili bir hata yok diğer yükleyen arkadaşlarımızdan bununla ilgili bir geri bildirim beklemekten başka çare yok.
Ona göre bir yol haritası belirleyeceğim.
Hocam Romda kendi kendine ram temizleme yapıp duruyor bazı uygulamaları kilitleyerek kullanabiliyorum ancak ne yapabilirim? durup durup ram temizliyor kapatamıyorum
Yarın tüm midocular için büyük gün EpicRom mido 8.12.13 hazır uzun bir aradan sonra tekrar birlikte olmanın heyacanını yaşıyorum bugün test edeceğim ve yarın upload bitmiş olacak ve ayrıca OTA üzerinden paylaşımı başlatacağım her zamanki gibi eğlenceli modlar ile birlikte pürüzsüz bir rom oldu inşallah beğenirsiniz ekran görüntülerini de ayrıca bırakıyorum iyi forumlar dilerim....
Yarın tüm midocular için büyük gün EpicRom mido 8.12.13 hazır uzun bir aradan sonra tekrar birlikte olmanın heyacanını yaşıyorum bugün test edeceğim ve yarın upload bitmiş olacak ve ayrıca OTA üzerinden paylaşımı başlatacağım her zamanki gibi eğlenceli modlar ile birlikte pürüzsüz bir rom oldu inşallah beğenirsiniz ekran görüntülerini de ayrıca bırakıyorum iyi forumlar dilerim....
Ve sonunda usdad geri donudu simdiden ellerine salik Escobar1945 hocam insallah hersey dilediginiz gibi olur
ben nerdeyse 2,3 gundur miuu 10 romlara tamah saldim deniyorum miui.am,geershan ,xiaomi.eu stable ama bana gore miui 10 hala oturmamis hepsinde qarib gecikme sanki miui 9 gore biraz yavas geldi ve ama eu rom stable biraz iyi gibiydi ama hala guncellenmesi gerek bunlar bir yana
romlarin krali epic + rom =Escobar1945 usdad yapiyor ve bana gore elinden gelenin en iyisinide yapiyor buseferde oyle olacagina eminim simdiden hayirli olsun test etmek icin sabirsizlaniyorum eger suna kulandigim rom miui.am 8.4.27 gibi olsa vaallah hep epicde kalirim bikdim artik miui 9 dan hep 9 hep 9 olmazki ama qina geldi artik