Rom Epic_HMN4X_mido_v9_8.3.1_Global_Escobar1945

Turancen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
turan
Cihazım
redmi note 4
Konular
2
Arkadaşlar bu romun otada 8.3.15 sürümü yayınlandı lakin download diyorum inmiyor rom, sitelerde linkide bulamadım, bir yardımcı olabilirmisiniz, yüklemek istiyorum yeni sürümünü.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaşlar bu romun otada 8.3.15 sürümü yayınlandı lakin download diyorum inmiyor rom, sitelerde linkide bulamadım, bir yardımcı olabilirmisiniz, yüklemek istiyorum yeni sürümünü.
Buyurun...

Turancen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
turan
Cihazım
redmi note 4
Konular
2
2 aydır 8.2.1 romunu kullanıyorum :D tık yok, bakalım yeni sürümde ne farklar olacak.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Turancen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
turan
Cihazım
redmi note 4
Konular
2
Dün akşam kardeşim ve ben, kuzenim pugb oynayalım dedik, benim şarj ertesi gece 11 de 100 den aldım, diğer akşam 7 gibi yüzde 40 da mı neydi, 3 el pugb oynadık, diğerlerinde iphone vardı, elemanlar tam 2 kez şarja taktılar benim tel halen bitecek :D tabi onlar halen şok, dahaha bitmedi, bir el daha atak dedik şarj bitti :D senelerdir bu teli niye almadım diye kafama vuruyorum şimdi :D

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Dün akşam kardeşim ve ben, kuzenim pugb oynayalım dedik, benim şarj ertesi gece 11 de 100 den aldım, diğer akşam 7 gibi yüzde 40 da mı neydi, 3 el pugb oynadık, diğerlerinde iphone vardı, elemanlar tam 2 kez şarja taktılar benim tel halen bitecek :D tabi onlar halen şok, dahaha bitmedi, bir el daha atak dedik şarj bitti :D senelerdir bu teli niye almadım diye kafama vuruyorum şimdi :D
Bence Redmi Note 4 x, Xiaomi'nin en başarılı, en muhteşem Cihazı...Yaşım ve gözlerimin bozuk olması, almama maalesef engel oldu.

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Musenna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1
2 aydır 8.2.1 romunu kullanıyorum :D tık yok, bakalım yeni sürümde ne farklar olacak.
Ben de aynı şekilde 2 aydır aynı romu kullanıyorum. Yükleyelim bakalım Skorpi hocamızın tavsiyesine uyuyorum
[doublepost=1522267677,1522262452][/doublepost]
Buyurun...

Bu siteden romu indirirken elektrik gitti geldi indirmede bağlantı sorunu oldu ve indirmeye sonradan devam ettirdim. Acaba dosyalarda bozukluk olmuşmudur?

Turancen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
turan
Cihazım
redmi note 4
Konular
2
Ben de aynı şekilde 2 aydır aynı romu kullanıyorum. Yükleyelim bakalım Skorpi hocamızın tavsiyesine uyuyorum
[doublepost=1522267677,1522262452][/doublepost]
Bu siteden romu indirirken elektrik gitti geldi indirmede bağlantı sorunu oldu ve indirmeye sonradan devam ettirdim. Acaba dosyalarda bozukluk olmuşmudur?
Yeniden indirmeni öneririm, ne olur ne olmaz.
[doublepost=1522328026][/doublepost]Bu arada bu yeni romda yine hortladı bu olay.
Telefonda üstte sürekli sd kart takıldı uyarısı veriyor. Daha önceki orjinal romdada aynıydı. Bıktırmıştı. Epic romun eski romda yoktu ama bu romda tekrar hortladı. Bunu kapatmanın bir yolu yok mu
[doublepost=1522935081][/doublepost]Arkadaşlar romu kurduğumdan beri ve bu son zamanlarda ekran görüntüsü aldığım zaman , çekilen görüntüde altta düzenle bastığımda durduruldu hatası veriyor, lakin romu yükleyeceğim zaman galeri seçmiştim ve yüklenmişti, şimdi ben bu hatayı romu yeniden yüklemeden nasıl halledebilirim, rom zip içinde screenshot dosyasını atıp olabilirmi acaba, bilgi verirseniz sevinirim.

Üst Alt