Rom Epic_HMN4X_mido_v9_8.3.1_Global_Escobar1945

Baracuda33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xaomi 11T
Meslek
Dış Ticaret
Konular
6
Escobar hocam gelen aramada ekran parlaklığı modu olsa iyi olur lakin ekran ışığı otomatik de iken telefon çaldığında gelen aramayı gormekde zorluk cekiorsun hatta hiç goremiorsun

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musenna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1
Escobar1945 Hocam romun son sürümünü kurdum gayet başarılı. Dikkat ettiğim nokta önceki sürümlerde de başıma geldi, romu twrp den kurduktan sonra çıkış yaparken twrp ile ilgili soru soruyor custom twrp yüklemek ister misiniz diye ben her iki seçeneği de denedim her defasında stok twrp yi kuruyor sonrasında her rom kurmamda pc den twrp flaşlamak zorunda kalıyorum.

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Escobar1945 Hocam romun son sürümünü kurdum gayet başarılı. Dikkat ettiğim nokta önceki sürümlerde de başıma geldi, romu twrp den kurduktan sonra çıkış yaparken twrp ile ilgili soru soruyor custom twrp yüklemek ister misiniz diye ben her iki seçeneği de denedim her defasında stok twrp yi kuruyor sonrasında her rom kurmamda pc den twrp flaşlamak zorunda kalıyorum.

Enteresan hocam sistemi yeniden başlattığınızda bot ekranı geliyor her zaman ben hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.Bot.img zaten yamalı bahsi geçen instal twrp bildirimi vermemesi gerekiyor ilk sizden duyuyorum..

EpicRom Developers Team

raqli002

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
sony
Konular
0
herkese merhaba ben bugun epic 9.8.2.1 kurdum herwey guzel gorunuyor ama rami nedense fazla yiyor ve bildirimleri toplama seyi var o yok simdi adi aklima gelmiyor yardim edebilirmisiniz
[doublepost=1517841120,1517840936][/doublepost] :}

Musenna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1
Enteresan hocam sistemi yeniden başlattığınızda bot ekranı geliyor her zaman ben hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.Bot.img zaten yamalı bahsi geçen instal twrp bildirimi vermemesi gerekiyor ilk sizden duyuyorum..

EpicRom Developers Team
Aynen hocam son sürüm twrp yi kurarak da denedim her halukarda cihaz stok twrp yi yüklüyor. her defasında custom twrp kuruyorum

serukanu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sercan
Cihazım
mi6
Konular
0
herkese merhaba ben bugun epic 9.8.2.1
herkese merhaba ben bugun epic 9.8.2.1 kurdum herwey guzel gorunuyor ama rami nedense fazla yiyor ve bildirimleri toplama seyi var o yok simdi adi aklima gelmiyor yardim edebilirmisiniz
Ns yle ilgili olan yazıda nendemek istiyor acaba yeşillendirebilir misin

Turancen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
turan
Cihazım
redmi note 4
Konular
2
Arkadaşlar yalvarırım yardım edin. Rom mukemmel ama ne orjınal romda nede bu romda goruntuyu aktaramadım bır turlu akıllı tvye.
Paylaştığım resımde sımge kalıyor öyle ve goruntu aktarmıyor. Ne ettıysem olmadı. Bu romu kullanmak istiyorum . Bır fıx yapma ımkanınız varmı acaba. Yada başka çözüm varsa onuda soylersenız sevinirim .
Resimdeki sımge teli kapatip açmadan gitmiyor maalesef

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-02-05-20-09-27-952_com.miui.home.png
    Screenshot_2018-02-05-20-09-27-952_com.miui.home.png
    240,7 KB · Görüntüleme: 23

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Arkadaşlar yalvarırım yardım edin. Rom mukemmel ama ne orjınal romda nede bu romda goruntuyu aktaramadım bır turlu akıllı tvye.
Paylaştığım resımde sımge kalıyor öyle ve goruntu aktarmıyor. Ne ettıysem olmadı. Bu romu kullanmak istiyorum . Bır fıx yapma ımkanınız varmı acaba. Yada başka çözüm varsa onuda soylersenız sevinirim .
Şimdi denedim çok güzel çalışıyor ekran yansıtma bu işlemi wi-fi kullanarak yapıyoruz tv bilginizi seçin ve baglanin

EpicRom Developers Team

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Şimdi denedim çok güzel çalışıyor ekran yansıtma bu işlemi wi-fi kullanarak yapıyoruz tv bilginizi seçin ve baglanin

EpicRom Developers Team
Buyrun..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

EpicRom Developers Team

peugeut27

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Sağlık
Konular
2
Hocam hangi temayı kullanıyorsunuz acaba? :)
[doublepost=1517857066,1517855427][/doublepost]Sayın Escobar1945 hocam mido cihazıma bugün ilk defa epic rom yükledim son sürümünü. Ayrica status bar enabled dosyasını da flaşladım. Rom gayet stabil gayet güzel düşünülüp özelleştirilmiş. Şu ana kadar izlenimlerim gayet güzel emeğinize sağlık teşekkürlerimi sunarım. Bir isteğim olacak ancak, yuvarlatılmış ekran ve full screen display denilen navigasyon tuşları olmadan kontrollerin söz konusu olduğu özellikleri ekleme şansınız var mı acaba? :)

Üst Alt