Miui yeni sürümde o seçenekleri kaldırdı hocam haberin yok sanırım o yüzden soruyorum.Ayarlar içinde Ek ayarlar Düğmeler menüsünden istediğin gibi atayabilirsin hocam
SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui yeni sürümde o seçenekleri kaldırdı hocam haberin yok sanırım o yüzden soruyorum.Ayarlar içinde Ek ayarlar Düğmeler menüsünden istediğin gibi atayabilirsin hocam
SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben tuşlara farklı görevler atamayı söylüyorsunuz sandım pardonMiui yeni sürümde o seçenekleri kaldırdı hocam haberin yok sanırım o yüzden soruyorum.
Ayarlar>ek ayarlar>düğmeler>turn on torch kısmı none olarak gözüküyor oradan istediğiniz gibi yapabilirsiniz yanlış anlamadıysam eğer...Hocam bunda sol tuşa 'menü' işlevi atayabiliyor muyuz eskisi gibi?
Teşekkürler rom için.
Iyi günlerde kullanın hocam bu sürümden itibaren ota olarak güncelleme alacaksın ayrıca otaupdates-addons bölümüne statusbar ile ilgili paket eklenecektir ( merkezi saat ve pil simgesine dokunarak ekran kapatma gibi)...
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim en çok görmek istediğim custom romlarda olduğu gibi statusbar üzerinde sağ sol yaparak parlaklığı ayarlamak, olursa süper olur kolay gelsin...
Evet hocam statusbar mod eklenecektir.Escobar hocam çıkacak yeni sürümlere özellik ekleyecekmisiniz? Fikir verebilirmiyiz?
Süper. Ekrana 2 kez dokunduğumuzda ekranın kapanması ve kilit ekranı kısayolları gibi şeyler eklense süper olur. Birşey daha vardı aklımda ama unuttum aklıma gelince onuda yazarım.Evet hocam statusbar mod eklenecektir.