Bl kilidi açık ve twrp yúklü ise epicrom, Xiaomi.eu ,miuipro,miuisu,multirom,ve miglobe kurabilirsiniz....mtk için önerebileceğiniz bir rom var mı türkçe dil destekli
Buradaki sitemizden cihazinizin kod adina uygun romu indirebilirsiniz....mtk için önerebileceğiniz bir rom var mı türkçe dil destekli
Bl kilidi açık ve twrp yúklü ise epicrom, Xiaomi.eu ,miuipro,miuisu,multirom,ve miglobe kurabilirsiniz....
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Mi Max 2 için hala bir Rom olmaması nedeniyle lütfen Epic yönetimine teessüflerimi iletebilirmisiniz? Teşekkür ederimBuradaki sitemizden cihazinizin kod adina uygun romu indirebilirsiniz....
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu gidişle cihazinizi almak zorunda kalacağım galiba denemeye değer bence varmısın.....Hocam Mi Max 2 için hala bir Rom olmaması nedeniyle lütfen Epic yönetimine teessüflerimi iletebilirmisiniz? Teşekkür ederim
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yokluğunda Redmi Note 4X kulanabileceksem, memnuniyetle varım tabiki.....Bu gidişle cihazinizi almak zorunda kalacağım galiba denemeye değer bence varmısın.....
Hocam bence kilidi açmak icin işlemlere başlayın en azından mtk için rom bulmakta zorluk cekmezssin...kilidi açmadan sp flash tool la yukleyebileceğim rom var mı?
link verirseniz sevinirim.
Merhaba hocam yoğun kullanımda ve arka planda fazla pil tüketen uygulama varmı ona bakmak lazım duruma göre yorumlama imkanimız olabilir fakat yinede siz bu haftayı bekleyin altyapı olarak bundan sonra mido için epicrom,,Global beta,Çin beta ve Global stabil olmak üzere inşa edeceğim bu yüzden bir hafta rom vermedim altyapı tamam şu an beta çin son sürümdeyim tabi bunu paylaşmadım test ediyorum kullanımı çok harika saf ve pürüzsüz umarım beğenirsiniz altda pil süresini atiyorum gayet başarılı ve kullandıkça bu süre artacak....Escobar1945 hocam merhaba. 7.10.19 sürümünü sorunsuz kullanmaktayken son birkaç gündür batarya performansında çok fena düşüş var. Şöyle ki 9 saat aldığım ekran süresi 6,5 saatlere düşmüş durumda. Bazı uygulamalardan şüphelenerek kaldırdım lakin bir değişiklik yok sorunun kaynağı ne olabilir