Rom Epic_HMN4X_mido_v9_8.3.1_Global_Escobar1945

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam şaka olduğunu belirttim orada ama, bende 7.10.12 sürümü ile Miui Pro romu ne denli beğendiğimi belirttim orada Mi6 için :)

Hocam öncelikle emeklerinize sağlık. Bende uzun süre Mi6 için olan Epic rom versiyonunu kullandım. Merak ettiğim çeşitli modlar roma eklenebildiği için, Quick Card ve Face unlock da roma eklenebilir mi Miui Pro gibi.
Biliyorum, çok mu ciddi cevap verdim?
10.19 MIUIPro yu kullanmamamın sebebi aşırı batarya tüketimi...inşallah haftaya cuma ki güncelleme de düzelmiş olur inşallah

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Enabled olanı twrp ile flaş edin Hocam yanlış zip flaşladın galiba...

Epic_rom_mido_7.10.19
Düzeldi hocam 2 haftalık RR maceramdan sonra Epic Rom a dönüş yaptım son version da sanki batarya tüketimi biraz artmış gibi geldi paylaşayım istedim :))

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Biliyorum, çok mu ciddi cevap verdim?
10.19 MIUIPro yu kullanmamamın sebebi aşırı batarya tüketimi...inşallah haftaya cuma ki güncelleme de düzelmiş olur inşallah

Evet hocam biraz fazla ciddi oldu :) 7.10.12 Miui Pro'da kalırım bende; yeni özellikler çıkana kadar. Malum arada bir destek veriliyor bize Tr dil için :) Şuanda oldukça memnunum romdan, değiştirmek için herhangi bir sebebim de yok. 7.10.19'da dediğiniz gibi her cihazda biraz fazla tüketim var gibi. Mi6 için durum nedir ben tam olarak deneyemesemde.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Evet hocam biraz fazla ciddi oldu :) 7.10.12 Miui Pro'da kalırım bende; yeni özellikler çıkana kadar. Malum arada bir destek veriliyor bize Tr dil için :) Şuanda oldukça memnunum romdan, değiştirmek için herhangi bir sebebim de yok. 7.10.19'da dediğiniz gibi her cihazda biraz fazla tüketim var gibi. Mi6 için durum nedir ben tam olarak deneyemesemde.
Bu haftaki güncelleme ertelendi, bende bunu fırsat bilip, MIUI MS ve Multirom deneyeceğim

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bu haftaki güncelleme ertelendi, bende bunu fırsat bilip, MIUI MS ve Multirom deneyeceğim

Iki romu bende cok merak ediyorum hocam, daha once deneme fırsatım olmadi. Bu arada Xiaomi eu veya Epic romda Netflixde sorun yasamadim, fakat Miui Pro romda Netflix uygulamasi hata veriyor acilmiyor, farkli versiyonlari da denedim apk olarak. Internette baktigimda DRM konusu yüzünden olduğu soylenmis ve net bir çözüm yok, rom degisikligine gidilmeli denmis. Acaba siz kullanıyormusunuz Netflix i, sorun yasadiniz mi Miui Pro da?

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Iki romu bende cok merak ediyorum hocam, daha once deneme fırsatım olmadi. Bu arada Xiaomi eu veya Epic romda Netflixde sorun yasamadim, fakat Miui Pro romda Netflix uygulamasi hata veriyor acilmiyor, farkli versiyonlari da denedim apk olarak. Internette baktigimda DRM konusu yüzünden olduğu soylenmis ve net bir çözüm yok, rom degisikligine gidilmeli denmis. Acaba siz kullanıyormusunuz Netflix i, sorun yasadiniz mi Miui Pro da?
Maalesef hayır.. suatsari hocam daha iyi bilir belki

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Miuipro romlarda dahili reklam engelleyici var. Bazı uygulamalar bundan etkilenebiliyor. Bir ihtimal bu yüzden olabilir...

Joker8080

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi note 4
Konular
0
Batarya tüketimi artmış mi diyorsunuz ona göre yükleyeceğim :) yoksa kullandıgim slim aosp romun şarjı çok iyi. Yada başka hangi romu öneriyorsunuz
Düzeldi hocam 2 haftalık RR maceramdan sonra Epic Rom a dönüş yaptım son version da sanki batarya tüketimi biraz artmış gibi geldi paylaşayım istedim :))

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Batarya tüketimi artmış mi diyorsunuz ona göre yükleyeceğim :) yoksa kullandıgim slim aosp romun şarjı çok iyi. Yada başka hangi romu öneriyorsunuz
Rr,aosp,stock,miuipro, denemediğim rom kalmamıştı en sonunda escobar üstadın Epicrom"unu yükledim halen Epicrom"dayım güncellemeleri sıkı takip eden biriyim hatta ilk yükleyenlerdenim kesinlikle şarj konusunda aralarında aman aman bir fark göremessin hocam

Epicrom Frover

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Rr,aosp,stock,miuipro, denemediğim rom kalmamıştı en sonunda escobar üstadın Epicrom"unu yükledim halen Epicrom"dayım güncellemeleri sıkı takip eden biriyim hatta ilk yükleyenlerdenim kesinlikle şarj konusunda aralarında aman aman bir fark göremessin hocam

Epicrom Frover

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir ay önce de RR için RR forever diyordunuz

Üst Alt